Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL λανσάρουν νέα εκστρατεία επικοινωνίας και υποστηρίζουν την Ομάδα Αιγαίου

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL ήταν για 2η συνεχόμενη χρονιά  επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας  και  μέσω  της εφαρμογής «Χιλιόμετρα για καλό» που δημιουργήθηκε με σκοπό να στηριχθεί η Ομάδα Αιγαίου στο πολυσήμαντο έργο της, κατάφεραν να συμβάλλουμε όλοι σε ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό στόχο. Φέτος με κάθε μας βήμα προσφέρουμε και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε με θετική ενέργεια και ενθουσιασμό, καθώς  τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL, θα είναι εκεί, και στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας στις 18 Μαρτίου 2018.

Συγχρόνως η ελληνική Φαρμακευτική Βιομηχανία GAP παρουσίασε επίσημα τη νέα δυναμική επικοινωνιακή εκστρατεία της για τη σειρά Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL, με κεντρικό θέμα τις αξίες και τους τρόπους με τους οποίους η σειρά Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL είναι στη φύση μας!

Από το 1949, η Φαρμακευτική Βιομηχανία GAP A.E. αποτελεί μία από τις πρώτες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες με ισχυρή παρουσία στην εγχώρια αλλά και τις διεθνείς αγορές. Το 1978, παρουσίασε τη σειρά βιταμινών EVIOL, με την αποκλειστική τεχνολογία μαλακών καψουλών. Η σειρά αυτή διακρίνεται τόσο για την ελληνικότητά της, όσο και για την υψηλή ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της. Σήμερα, η GAP αναπτύσσει τη σειρά Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL, η οποία παρασκευάζεται στην Ελλάδα με όλες τις επιστημονικές εγγυήσεις που εξασφαλίζουν οι συνθήκες παραγωγής ενός φαρμακευτικού προϊόντος.

Με τη νέα της εκστρατεία, η σειρά Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL, έχει ως στόχο να αναδείξει συνολικά τα συμπληρώματα διατροφής, ως ένα αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης ζωής. Μιας ζωής με ρυθμούς έντονους και απαιτητικούς, στους οποίους όλοι και όλες χρειαζόμαστε ενίσχυση για να ανταπεξέλθουμε. Η GAP, θέτοντας στην υπηρεσία του καταναλωτή την καινοτομία και την υψηλή τεχνογνωσία της, καθώς και την πολυετή της παράδοση και πείρα στον τομέα της υγείας, βοηθά τον καθένα και την καθεμία να κυνηγήσει στόχους, να ανταποκριθεί στις δυσκολίες της καθημερινότητας και να απολαύσει τη ζωή με υγεία, αρμονία και φυσική ισορροπία. Γιατί είναι στη φύση μας να αναζητάμε μια πιο ανθρώπινη ζωή.

Η προϊοντική γκάμα της σειράς Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL διαθέτει συμπληρώματα που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες, για διαφορετικούς ανθρώπους. Δύο από τα πλέον αγαπημένα συμπληρώματα αυτής της γκάμας είναι οι Πολυβιταμίνες EVIOL MultiVitamin Energy Plus και η EVIOL Echinacea & Vitamin C που αντίστοιχα, ενισχύουν τόσο τον οργανισμό συνολικά προσφέροντας τόνωση και ενέργεια, όσο και την άμυνα του ειδικά, χαρίζοντας προστασία από το κρύο.

Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στο νέο site της σειράς Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL www.eviol.gr