Επίσημο δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη από τον Πρόεδρο της Αθηναϊκής Λέσχης, κ. Κυριάκο Κουκουλομμάτη

O Πρόεδρος της Αθηναϊκής Λέσχης, κ. Κυριάκος Κουκουλομμάτης και το Διοικητικό Συμβούλιο παρέθεσαν επίσημο δείπνο προς τιμήν της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητας Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου Α’.

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, μια ιστορική ημέρα για την Αθηναϊκή Λέσχη,  ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄ και  εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας καθώς και διακεκριμένοι επιχειρηματίες, τίμησαν με την παρουσία τους τον εμβληματικό αυτόν χώρο σε επίσημο δείπνο που επιμελήθηκε το Δειπνοσοφιστήριον στην αίθουσα του 9ου ορόφου.

4_Δ. Χριστοφιλέας- Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Β

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος βρέθηκε στην Αθήνα καθώς συμμετείχε στην 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) από τις 15 έως 17 Απριλίου 2024.

Η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος έχει βραβευθεί για το οικολογικό όραμά του και τη σημαντική περιβαλλοντική δράση του, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του «Πράσινου Πατριάρχη».

Η ιστορία της Αθηναϊκής Λέσχης χαρακτηρίζεται από την εκλεκτική της πορεία και τον πολιτισμό που έχει διαμορφώσει κατά την διάρκεια των 149 χρόνων της ύπαρξής της.