Η Montblanc τιμά τον Enzo Ferrari

Enzo Ferrari: «Δεν μπορείς να περιγράψεις το πάθος, μπορείς μόνο να το ζήσεις». Με αυτή τη φράση εγχάρακτη στο clip της πένας και του στυλό, η Montblanc, η γερμανική εταιρεία ειδών πολυτελείας, αποτίει φόρο τιμής στον οραματιστή Enzo Ferrari τον ιδρυτή της θρυλικής Scuderia Ferrari.

Great Characters Enzo Ferrari Limited Edition 98 Fountain Pen

Η αποκλειστική συνεργασία μεταξύ των δύο σπουδαίων αυτών εταιρειών δημιούργησε την περίφημη σειρά Great Characters Enzo Ferrari για να γιορτάσει τον ιδρυτή του Οίκου σε Maranello και Modena, και το πάθος του για τον κόσμο των κινητήρων.

Τα περιορισμένα και ειδικής έκδοσης στυλό και πένες, αφηγούνται την ιστορία του θρυλικού μηχανικού και πρωταθλητή αγώνων αυτοκινήτου. Εμπνευσμένο από το σχήμα των πρώτων αγωνιστικών αυτοκινήτων Ferrari, με ειδικές χαράξεις όπως αυτή της  υπογραφής του Enzo Ferrari, το άλογο Prancing, ιστορικά επιτεύγματα και αναφορές στη ζωή και τα λόγια του Enzo Ferrari εμφανίζονται σε πολλά σημεία των προϊόντων της συλλογής. Το χρώμα είναι εμπνευσμένο από το ειδικό χρώμα “Rosso 70 Anni”, το οποίο είναι ένα ιδιαίτερο κόκκινο χρώμα, που αναπτύχθηκε όταν η Scuderia Ferrari γιόρτασε τα 70α γενέθλιά της.

Το έμβλημα της Montblanc βρίσκεται στην κορυφή του στυλό και της πένας, στου κίτρινο χρώμα της Modena και είναι ενσωματωμένο σε ένα μεταλλικό πλέγμα εμπνευσμένο από μια vintage σχάρα του αυτοκινήτου.

Περισσότερες πληροφορίες: Montblanc.com