Το Ritz Paris ανοίγει το Le Comptoir και μας τρελλαίνει!

Το Ritz Paris εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του με το άνοιγμα του Ritz Paris Le Comptoir. Σε απόσταση αναπνοής από την Place Vendôme, στην οδό 38 rue Cambon, στο Comptoir, στο πρώτο ζαχαροπλαστείο του Ritz Paris, ο pastry chef François Perret απευθύνεται στους Παριζιάνους που αναζητούν τα καλύτερα γαλλικά γλυκά και την αριστεία του Ritz Paris. Βραβευμένος ως ο καλύτερος pastry chef για το 2019, ο François Perret δίνει τον καλύτερο του εαυτό και μας εντυπωσιάζει.

Πιστό στο πνεύμα του Ritz, το Le Comptoir είναι μια εμπειρία από μόνο του, με το μενού που έχει δημιουργηθεί από αυτόν τον δημιουργικό σεφ να υπόσχεται εκπλήξεις. Εκτός από τα εμβληματικά του γλυκά, όπως τα marbled cake, ο François Perret, δημιουργεί λαχταριστές madeleines σε όλα τα μεγέθη,  σχήματα και χρώματα, ενώ τα σάντουιτς του κινούνται στην τριπλέτα σολωμός, Caesar, και Vegan.

Ανοιχτό από το πρωί έως το βράδυ, με ένα μενού που αλλάζει καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας,  με σαλάτες, σάντουιτς και ελαφριά πιάτα. Αξιοσημείωτα τα ποτά ζαχαροπλαστικής που καλύπτονται με γκουρμέ γλυκές σάλτσες. Πειρασμός!

8 rue Cambon, 75001 Παρίσι

Ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ.