Το Jack Daniel’s με εντυπωσιακές προτάσεις δώρων

Το Jack Daniels κάνει μοναδικές προτάσεις χριστουγεννιάτικων δώρων για φέτος τις γιορτές! Το αγαπημένο whiskey, με το παλαιότερο καταγεγραμμένο αποστακτήριο των Η.Π.Α, δημιουργεί από το 1866 μέχρι σήμερα κάθε σταγόνα του προϊόντος με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο, για να δώσει το πλούσιο κεχριμπαρένιο χρώμα, τη βαθιά γεύση καραμέλας, βανίλιας και ξύλου που χαρακτηρίζει το αυθεντικό αυτό whiskey.

Επιλέξτε ανάμεσα στο Jack Daniels Double Tin και το Gentleman Jack Premium Carton, ενώ αν είστε πραγματικός συλλέκτης δεν έχετε παρά να διαλέξετε το Jack Daniels Old No.7 Jukebox Tin, με συσκευασία που αντικατοπτρίζει την ποιότητα του θρυλικού whiskey.

Αν είστε απαιτητικός γευσιγνώστης τότε η συσκευασία Single Barrel είναι αυτό που ψάχνετε. Κι επειδή φέτος μπορεί να μην βρεθείτε με τους αγαπημένους σας, κάντε μια έκπληξη χαρίζοντάς τους τη συσκευασία Gentleman Jack Carton Double Glass. Το Jack Daniels σας καλεί να ανακαλύψετε την απαλή μοναδική του γεύση και να γιορτάσετε με στιλ.

Το Jack Daniels Family Luxury Case, είναι μια ακόμα εντυπωσιακή πρόταση δώρου, καθώς εμπεριέχει όλη την ιστορία του Αμερικάνικου ουίσκι σε 3 εξαιρετικές αποστάξεις.

Η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται μέσα στα Jack Daniel’s gift packs. Ανακάλυψτε τα σε επιλεγμένες κάβες.

Ακολούθηστε το Jack Daniel’s στα social media!

Facebook: Jack Daniel’s Tennessee Whiskey

Instagram: jackdaniels_greece