O chef Arnaud Bignon επιστρέφει στην Ελλάδα

Ο Arnaud Bignon, ο σεφ που έφερε τα 2* Michelin στη Σπονδή, επιστρέφει με νέο επιτελικό ρόλο στον όμιλο Τραστέλη (ΣΠΟΝΔΗ, HYTRA, MAMA FUGA), αναλαμβάνοντας τη γενική διεύθυνση.

Ο Arnaud Bignon φτάνει στην Ελλάδα από το Λονδίνο και το εστιατόριο The Greenhouse, στο οποίο πολύ γρήγορα έφερε και το δεύτερο αστέρι Michelin. Αναλαμβάνοντας τη γενική διεύθυνση στον όμιλο Τραστέλη, ο κ. Arnaud Bignon θα προχωρήσει στην επίτευξη των επιχειρησιακών και οικονομικών στόχων κάθε εστιατορίου, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική λειτουργία τους, μέσα στο πλαίσιο της στρατηγικής και των προτύπων του ομίλου. Κύριοι άξονες παραμένουν η εξαιρετική γευστική εμπειρία, η υψηλή φιλοξενία και η ικανοποίηση του πελάτη.

Η φήμη των εστιατορίων του ομίλου Τραστέλη έχει κατορθώσει να βγει εκτός συνόρων, προσελκύοντας επισκέπτες απ΄ όλο τον κόσμο που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την γαστρονομία. Η παρουσία και το διεθνές προφίλ του Arnaud Bignon πρόκειται να δώσουν μεγαλύτερη ώθηση στην αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή και να συμβάλουν στην διεκδίκηση περαιτέρω διακρίσεων για τα εστιατόρια.

Σε αναγνώριση της μέχρι τώρα επιτυχημένης παρουσίας του στη Σπονδή, ο Άγγελος Λάντος διατηρεί επάξια το ρόλο του executive chef, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει αλλαγές στην οργανωτική δομή των εστιατορίων.