Το καστανό ρύζι της 3αλφα, είναι έτοιμο σε 10′

Το Καστανό Ρύζι 10΄είναι ένα καινοτόμο προϊόν της 3αλφα, αποτέλεσμα της πολύμηνης συνεργασίας των τμημάτων Έρευνας & Ανάπτυξης και Ποιοτικού Ελέγχου της εταιρείας.

Είναι θρεπτικό, απίστευτα γευστικό, συνδυάζεται άψογα με διάφορα υλικά και λόγω των μαγικών του ιδιοτήτων αποτελεί την βάση μίας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Χαρακτηριστικά, το 3αλφα Καστανό Ρύζι 10’ έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, δεν περιέχει σάκχαρα και αλάτι και αποτελεί πηγή μαγγανίου, στοιχείου που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που συντελούν στην παραγωγή ενέργειας και στο φυσιολογικό σχηματισμό του συνδετικού ιστού.

Έτοιμο σε μόλις 10 λεπτά, κάνει την μαγειρική δημιουργία απίστευτα εύκολη. Φτιάξτε σαλάτες, συνδυάζοντάς το με ψιλοκομμένα φρέσκα λαχανικά όπως πιπεριές, αγγούρι, αβοκάντο, τοματίνια, κάπαρη, καλαμπόκι. Προσθέστε με μια νόστιμη βινεγκρέτ και ένα πλήρες υγιεινό γεύμα βρίσκεται στο πιάτο σας.

Είναι ένα προϊόν που φτάνει στον καταναλωτή απλά άψογο γιατί κρύβει στον πυρήνα του όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που βρίσκονται σε αυτή την υγιεινή νοστιμιά, αλλά και το μεράκι και την αγάπη της οικογένειας της 3αλφα!

Κωνσταντίνος Καραγεωργίου (Γενικός Διευθυντής 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. Καραγεωργίου ΑΕΒΕ) & Άγης Καραγεωργίου (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. Καραγεωργίου ΑΕΒΕ)

To 3αλφα Καστανό Ρύζι 10’ υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες σε ένα μοναδικό event γεμάτο ευεξία και υγιεινά εδέσματα στο Κτήμα Αρίστη. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την υγιεινή νοστιμιά που είναι έτοιμη σε μόλις 10’, σε ένα χώρο που αποτελεί διέξοδο στη φύση μέσα στο αστικό τοπίο. Εκτός από την παρουσίαση της καινοτομίας του προϊόντος και τον πλούσιο μπουφέ με υγιεινές προτάσεις όπου πρωταγωνιστούσε το 3αλφα Καστανό Ρύζι 10’ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν σε ένα αναζωογονητικό yoga session και να μάθουν να φτιάχνουν ένα θρεπτικό και γευστικό buddha bowl με βάση το 3αλφα Καστανό Ρύζι 10’.