Ο θαυμαστός κόσμος της Lavazza

Στο Private House -Island Athens Riviera σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση της Lavazza παρουσίαστηκε το όραμα της εταιρείας στην Ελλάδα, η ιστορία, ενώ προσφέρθηκε στους καλεσμένους η απόλυτη εμπειρία γευσιγνωσίας καφέ Lavazza και η ευκαιρία να απολαύσουν τα εξαιρετικά αρώματα και τη γεύση του!

Η Lavazza ιδρύθηκε στο Τορίνο το 1895 από τον Luigi Lavazza, και από τη δημιουργία της πριν από περισσότερα από 120 χρόνια τέσσερις γενιές της οικογένειας βρίσκονται στο τιμόνι της εταιρείας.

Η Lavazza έχει καθιερωθεί ως αναγνωρισμένη διεθνής επωνυμία και τα προϊόντα της Lavazza διατίθενται προς πώληση σε περισσότερες από 90 χώρες, ενώ είναι παρούσα στην Ελλάδα για περισσότερα από 15 χρόνια και έχει ως στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στη χώρα.

Η ποικιλία των προϊόντων της Lavazza έχει τις ρίζες της στο ιταλικό πάθος για τον καφέ.

 Η Paola Autiero, Διευθύντρια Marketing της Lavazza για την Ελλάδα, παρουσίασε  στους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης την ιστορία της Lavazza αλλά και τη σημασία της ελληνικής αγορά. Πιο συγκεκριμένα, επεσήμανε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενισχύσουμε περαιτέρω την παρουσία μας στην Ελλάδα και να αναπτύξουμε τη σχέση μας με το κοινό. Η Ελλάδα είναι μια αγορά στρατηγικής σημασίας για τη Lavazza και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ερχόμαστε όλο και πιο κοντά με τους Έλληνες φίλους μας. Η ποιότητα, η καινοτομία και η δημιουργικότητα είναι αναπόσπαστα μέρη του DNA της Lavazza και αυτό καθιστά τον καφέ Lavazza τόσο μοναδικό».

 Στα εντυπωσιακά σημεία της εκδήλωσης η επίδειξη καφέ από τον Mirko Giordano, εκπαιδευτή της Lavazza, ο οποίος ήρθε από το Εκπαιδευτικό Κέντρο της Lavazza στο Τορίνο ειδικά για την περίσταση και  ενθουσίασε τους επισκέπτες με ειδικές συνταγές και  shows που σχετίζονται με τον καφέ. Ο Mirko Giordano παρουσίασε τη μοναδική τεχνογνωσία του Εκπαιδευτικού Κέντρου Lavazza και εξέπληξε τους επισκέπτες με την προετοιμασία του χαβιαριού με καφέ και του popcorn με καφέ.

 Στα συν της βραδιάς ήταν και η παρουσίαση από τον mixologist Θέμο Κοντοδήμα, νικητή του διαγωνισμού #ftiaxeCutty 2018. Ειδικά για την περίσταση ετοίμασε τρία special coffeetails”- με άλλα λόγια έναν ευφάνταστο συνδυασμό του εξαιρετικού καφέ της Lavazza με γευστικά κοκτέιλ – τα οποία γεύτηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Το Alcoholic Passion Me”, ένα φρουτώδες, πλούσιο σε γεύση κοκτέιλ με κρύο καφέ, το “The Coffetail Spritz” με την ασυναγώνιστη γεύση Aperol σε συνδυασμό με κρύο καφέ και το “Lavazza Martini”, όπου το κλασικό μαρτίνι φτάνει στην απόλυτη ιταλική υπεροχή.  Το αποτέλεσμα εντυπωσίασε τόσο στην εκτέλεση όσο και τη γεύση.