Η Nespresso παρουσιάζει την καλοκαιρινή της συλλογή με έμπνευση από τη Βραζιλία!

Η καλοκαιρινή συλλογή της Nespresso για το 2022 είναι εμπνευσμένη από τη Βραζιλία.  Η Nespresso επαναπροσδιορίζει ξανά τον κρύο καφέ στο σπίτι προσφέροντας 4 ποικιλίες καφέδων που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για συνταγές με πάγο, ενώ η μούσα της καμπάνιας Alessandra Ambrosio τονίζει ότι η νέα ποικιλία καφέ Liminha over Ice είναι πραγματικά το βραζιλιάνικο καλοκαίρι σε ένα φλιτζάνι!

Εμπνευσμένο από τις υπέροχες γεύσεις των τροπικών περιοχών και προς τιμή του εθνικού ποτού της Βραζιλίας, το Caipirinha, το λάιμ και η μέντα γίνονται το επίκεντρο, με αποτέλεσμα τους νέους αναζωογονητικούς καφέδες Barista Creations Exotic Liminha over και Ice Liminha over Ice για Vertuo και Original μηχανές αντίστοιχα. Επιπλέον, επιστρέφει και η αγαπημένη ποικιλία Tropical Coconut Flavour Over Ice για όσους θέλουν να απολαύσουν μια πινελιά με γεύση καρύδας στον παγωμένο καφέ τους.

Για τον τέλειο Freddo στο σπίτι!

Η Nespresso επαναλανσάρει τις δημοφιλείς καλοκαιρινές της ποικιλίες, Barista Creations Ice Leggero και Ice Forte, για Vertuo καθώς και τις Freddo Intenso & Freddo Delicato για Original μηχανές. Η ποικιλία Barista Creations Ice Leggero για Vertuo μηχανή σε κάψουλα των 80ml είναι η ιδανική για την παρασκευή των  κλασσικών αγαπημένων συνταγών freddo espresso και freddo cappuccino με μία μόνο κάψουλα.

Η Nespresso προτείνει θετικά μάντρα καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, με δύο από αυτά – «Brew, Breathe, Bloom» και «Inhale, Exhale, Enjoy» να εμφανίζονται σε κούπες καφέ περιορισμένης έκδοσης που υπογράφονται από την Alessandra Ambrosio. Αντίστοιχα, η νέα μηχανή Limited Edition Vertuo Next in Jade, έρχεται σε μια αναζωογονητική, καλοκαιρινή εμφάνιση που θα φωτίσει κάθε χώρο στο σπίτι.

Για την πλήρη εμπειρία barista, η Nespresso λάνσαρε επίσης ένα νέο σέικερ Barista από ανοξείδωτο ατσάλι, ιδανικό για την προετοιμασία  κρύων συνταγών στο σπίτι, τις οποίες μπορείτε να ανακαλύψτε στο https://www.nespresso.com/gr/el .

Τέλος, η κλασική κούπα ταξιδιού Nomad κυκλοφόρησε σε ένα ολοκαίνουργιο χρώμα, μπλε του ωκεανού, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον παγωμένο σας καφέ στην παραλία  μαζί με την ανακυκλωμένη πετσέτα θαλάσσης Nespresso.

Ακολουθήστε to @nespresso.gr για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα της Nespresso.