Άρωμα για δώρο τις γιορτές

Άρωμα, το ιδανικό δώρο για τις γιορτές. Υπέροχα κουτιά, ονειρεμένα μπουκαλάκια με σαγηνευτικές μυρωδιές για να διεγείρουν τις αισθήσεις και να γεμίσουν χαρά τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και εσάς τις ίδιες. Υπέροχα αρώματα για κάθε γούστο, που θα σας φτιάξουν την διάθεση και σε εορταστικές συσκευασίες δώρου, που συνδυάζουν τα αγαπημένα σας αρώματα με Body Lotion, Shower Gel, After Shave Balm ή Deo Stick σε πρακτικές συσκευασίες ταξιδιού.

Από αριστερά:Hugo Boss Ma Vie σετ, με το Eau De Parfum 30ml & 100ml Body Milk – Το Chloe Love story σετ σε υπέροχο packaging με το άρωμα και δώρο την κρέμα σώματος  –  Από την Clinique, εορταστικό σετ Aromatics in White που περιλαμβάνει: Clinique Aromatics In White Eau De Parfum 50ml, Clinique Aromatics In White Body Lotion 75ml και Clinique Aromatics In White Shower Gel 75ml.  –  Aπό την Gucci, το υπέροχο Gucci Bloom σετ με το άρωμα και δώρο το Roller ball. – Από τη NUXE,  ένα εορταστικό σετ Prodigieux le parfum 50ml και δώρα Huile Prodigieuse 30ml και Prodigieux Huile de douche 30ml.  Μόνο στα Φαρμακεία. – To Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense σετ με  το άρωμα 100ml και δώρο Body Cream 100ml & Shower Gel 100ml. –  Σετ δώρου Calvin Klein One,  Eau de Toilette 50ml & δώρο Body Wash 100ml. – Aπό την Κορρές, γυναικείο Άρωμα Water Bamboo Freesia Eau de Toilette 50ml. Η δροσιά και η φρεσκάδα του νερού διασταυρώνεται με στοιχεία της γης, τους χυμούς του Bamboo, τις νότες από άνθη Φρέζιας και Λωτού, τη Μιμόζα και το Σανταλόξυλο. Μόνο στα Φαρμακεία.

Στα καταστήματα Hondos Center, που φέτος συμπληρώνουν 50 χρόνια, θα ανακαλύψετε υπέροχα δώρα και μπορείτε να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε δώρα από επώνυμους οίκους.

Στα Sephora θα βρείτε ποικιλία αρωμάτων σε εορταστικές συσκευασίες δώρου και πολλές προσφορές.