Η νέα συλλογή αρωμάτων της KORRES

Η νέα συλλογή αρωμάτων της KORRES, ενώνει ανθρώπους, συναισθήματα, σκέψεις, στιγμές. Το φως διαπερνά το διάφανο καφέ γυάλινο μπουκάλι, οι σκιές και οι κεχριμπαρένιες αντανακλάσεις σα να συνθέτουν τη δική τους χορογραφία, καθηλωτική για τη ματιά του παρατηρητή. Minimal σχεδίαση, στρογυλλεμένες άκρες, στοιχεία που παραπέμπουν σε περιβάλλον εργαστηρίου, σε ένα μπουκάλι με αναφορές σε μία άλλη εποχή. Ωδή στη διαχρονική ποιότητα της απλότητας. Αίσθηση τυλιγμένη σε ένα ολόλευκο κουτί που αφηγείται την ιστορία κάθε αρώματος KORRES μέσα από τις νότες του. Μπουκάλια που κλείνουν τοπία, όνειρα, συναισθήματα, εικόνες από γυμνά χέρια, βαθιές ρίζες στη γη, ανοιχτές θάλασσες και επιβλητικά βουνά – η γοητεία του απλού και ουσιαστικού, η ευγένεια της φυσικής ομορφιάς.

MORNING MIMOSA

TOP NOTES: MIMOSA, GRAPEFRUIT, PINK PEPPER, PINEAPPLE

HEART NOTES: ROSE, JASMINE, YLANG YLANG

BASE NOTES: PATCHOULI, MUSK, TONKA BEANS

Morning Mimosa: Άνθη σα να ακτινοβολούν, που θυμίζουν νοσταλγικά ηλιόλουστα πρωινά και τη γλυκύτητα της παιδικής ευαισθησίας. Ροζ Πιπέρι: Πολύτιμο νόμισμα για τους αρχαίους Έλληνες, το baie rose ή αλλιώς ροζ πιπέρι είναι ένα μούρο ήπια γλυκό, που αποπνέει νότες μπαχαρικών και τριαντάφυλλου. Το όνομά του οφείλεται στο χρώμα και στη μορφή του. Έχει μία πικάντικη αύρα που προσδίδει μία μοναδική φινέτσα σε αυτό το άρωμα. Ylang Ylang: Ανθίζει τη νύχτα, απελευθερώνοντας ένα εθιστικά γλυκό άρωμα που θεωρείται ότι διαλύει όλους τους φόβους. Ένα διαφορετικό love charm που δημιουργεί η φύση, ικανό να ξελογιάζει και να αποπλανεί.

APOTHECARY WILD ROSE

TOP NOTES: FREESIA, LYCHEE

HEART NOTES: APRICOT, WILD ROSE, LILY OF THE VALLEY

BASE NOTES: AMBER, CEDARWOOD

Άγριο Τριαντάφυλλο: Φλοράλ νότες ανακατεύονται με πούδρα, εσπεριδοειδή και ανάλαφρους ξύλινους τόνους, το αιώνιο σύμβολο της αγάπης στην αγνότερη μορφή του. Λέγεται ότι άρωμα χωρίς τριαντάφυλλο είναι σχεδόν τόσο αδιανόητο, όσο ένα ειδύλλιο χωρίς φιλί. Lychee: Ένα πολυτελές γλύκισμα για την αριστοκρατία της αρχαίας Κίνας, τόσο πολύτιμο για τη γευστική αξία του που μεταμορφώθηκε σε σύμβολο της βασιλείας και της αγάπης. Αυτός ο εξωτικός καρπός σε αποχρώσεις κόκκινες και ροζ, εκπέμπει ένα θεϊκό άρωμα – μεθυστικό, φλοράλ, κομψό, ανατολίτικο. Κεχριμπάρι: Με τις ρίζες του στη Μέση Ανατολή, υπήρξε πολυπόθητο σύμβολο πολυτέλειας ήδη από τη Νεολιθική εποχή. Το κεχριμπάρι αποπνέει μια πλούσια ζεστασιά με υποκείμενους κέρινους τόνους.

OCEANIC AMBER

TOP NOTES: AMBER

HEART NOTES: PEPPERMINT

BASE NOTES: CARDAMOM

Oceanic Amber: Μια μίξη ξύλου, αλατιού και δροσερού νερού. Η αίσθηση βαθιών νερών περιβεβλημένων από μεγαλοπρεπή δένδρα, η ανεπεξέργαστη, πρωτόγονη ομορφιά της φύσης που αποθεώθηκε ήδη από τη Νεολιθική εποχή. Κάρδαμο: Ένα από τα αρχαιότερα και πιο πολύτιμα καρυκεύματα, μέρος της λίστας συστατικών που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι αρωματοποιοί στο παλάτι των Μυκηνών. Μέντα: Η Μίνθη ήταν μια ποτάμια νύμφη που μεταμορφώθηκε σε αυτό το γλυκό φυτό που απελευθέρωνε ένα αναζωογονητικά φρέσκο άρωμα κάθε φορά που κάποιος το πατούσε. Μεταξύ των παλαιότερων βοτάνων με αξία για την ιατρική, η μέντα εκτιμάται για την ικανότητά της να προσφέρει άμεσα μία μοναδική αναζωογονητική «ενέργεια».

KORRES EAU DE TOILETTE COLLECTION – ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΑ – ΧΩΡΙΣ PCM COMPOUNDS – ΧΩΡΙΣ PHTHALATES

ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ