Ο extraordinaire bartender Γιώργος Λέντζας και το πιο τέλειο Perrier cocktail με παντζάρι, χωρίς αλκοόλ (how to)

Ως γοητευτικός bartender, ο Γιώργος Λέντζας φτιάχνει το πιο τέλειο Perrier cocktail αναψυκτικό με παντζάρι, που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Και χωρίς αλκοόλ!

Σε συνέχεια των Perrier events σε μοναδικά hot spots της πόλης, όπου  η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, και η Τόνια Σωτηροπούλου ξεδίπλωσαν την πιο ασυνήθιστη πλευρά τους, ήρθε η σειρά του Γιώργου Λέντζα. Μαζί με το αγαπημένο φυσικό αναψυκτικό που μας προκαλεί να ζούμε κάθε στιγμή της ζωής μας μοναδικά και που μπορεί κανείς να το απολαύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ, τα τέσσερα ξεχωριστά events πραγματοποιήθηκαν σε διαφορετικές στιγμές της ημέρας.

Ο Γιώργος Λέντζας, στο τελευταίο Perrier extraordinaire event, έβαλε μαύρες τιράντες, έστρωσε μαλλί, έγινε ένας γοητευτικός bartender και δημιούργησε μία αξέχαστη cocktail βραδιά, στο Beauty killed the beast, στο Μεταξουργείο. Το αποτέλεσμα ήταν φυσικά απογειωτικό με τις γεύσεις των cocktails να αναμειγνύονται υπέροχα με εκατομμύρια εκρηκτικές φυσαλίδες και τη βραδιά να είναι αφιερωμένη αυστηρά στους fine drinkers του Perrier.

Όλα τα Perrier cocktails υπέροχα, ξεχωρίσαμε όμως το απογειωτικό cocktail αναψυκτικό με παντζάρι, του οποίου την συνταγή σας δίνουμε παρακάτω. Δροσιστικό, με τις παιχνιδιάρικες φυσαλίδες του Perrier να αναμειγνύονται μοναδικά με τις αρμονικά δεμένες γεύσεις από το παντζάρι και το πράσινο μήλο. Ότι ωραιότερο σε αναψυκτικό έχουμε απολαύσει τελευταία.

VIRGIN με Perrier cocktail, παντζάρι και πράσινο μήλο

Τοποθετείτε σε σέικερ 30ml χυμό από πράσινο μήλο, 30ml πουρέ παντζάρι, 30ml λεμόνι, 15ml triple syrup. Γεμίζετε με πάγο. Χτυπάτε για 5 δευτερόλεπτα και προσθέτετε 1,5 μερίδα Perrier Ανακατεύετε και σερβίρετε. Απλά υπέροχο!

Για το Perrier, κάθε λεπτό της ζωή μας είναι μία νέα εμπειρία που περιμένει να την ανακαλύψουμε. Και σε κάθε φυσαλίδα κρύβεται ένας νέος extraordinaire εαυτός που είναι ικανός να μετατρέψει την καθημερινότητα σε μια ολοκαίνουρια πρόκληση απολαμβάνοντας το χωρίς ενοχές, από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθώς έχει 0% θερμίδες και 0% ζάχαρη.

#Perrier #GoForTheExtraOrdinaire

Επισκεφτείτε τη σελίδα του Perrier στο Facebook για να μάθετε περισσότερα… https://www.facebook.com/PerrierGR/

ή την ιστοσελίδα του για να ανακαλύψετε μοναδικές συνταγές και άλλα extraordinaire μυστικά: www.perrier.com