«Τα κρυμμένα» της Ιωάννας Βλάχου, βγήκαν στο φως!

Η Ιωάννα Βλάχου παρουσίασε την νέα δισκογραφική της δουλειά, «Τα κρυμμένα»!  Σε μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση και αγάπη, η ερμηνεύτρια Ιωάννα Βλάχου παρουσίασε την προσωπική της δουλειά «Τα κρυμμένα», που κυκλοφορεί από την εταιρεία Μετρονόμος και έντυσαν μουσικά οι συνθέτες Όλγα Κουτσούκαλη και Κωνσταντίνος Κατωμέρης, ενώ υπέγραψε στιχουργικά ο Τριαντάφυλλος Η. Κωτόπουλος.

Το μπαράκι της Διδότου γέμισε από το φως και την ενέργεια σημαντικών προσωπικοτήτων της μουσικής που παρευρέθηκαν προκειμένου να μιλήσουν για την σημαντική δουλειά. Η καταξιωμένη τραγουδίστρια ερμήνευσε τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, αλλά και ταξίδεψε το κοινό στα κομμάτια των μεγάλων Ελλήνων συνθετών. Οι Λίνα Νικολακοπούλου, Ξενοφώντας Ραράκος και Τζίνα Καλογήρου, αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα του συγκεκριμένου έργου, ενώ οι συντελεστές της ξεχωριστής δουλειάς Όλγα Κουτσούκαλη και Τριαντάφυλλος Η. Κωτόπουλος  μίλησαν για το πώς ήρθε στο φως. Στη γεμάτη από θεατές μουσική σκηνή, παρευρέθηκαν ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος, οι δημοσιογράφοι Ειρήνη Νικολοπούλου και Βίκυ Χατζηβασιλείου αλλά και σημαντικοί άνθρωποι της μουσικής. «Ήταν μια βραδιά ιδιαίτερα συγκινητική για μένα διότι πολύ σημαντικά πρόσωπα του καλλιτεχνικού και επιστημονικού χώρου, αλλά και  αγαπημένοι   συνεργάτες μίλησαν για  την νέα δισκογραφική μας δουλειά.

Η παρουσίαση είχε άρωμα Κέρκυρας. Εύχομαι να αγαπήσετε τα τραγούδια, όσο εμείς» τονίζει η Ιωάννα Βλάχου, που στις 22 Γενάρη, θα ανέβει ξανά στην σκηνή του μουσικού  χώρου σε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα, που θα μας ξεναγήσει στα σημαντικότερα κομμάτια της ελληνικής τραγουδοποιοίας.