Ιάκωβος Γκόγκουα: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με αγαπημένους φίλους του!

Ο Ιάκωβος Γκόγκουα, γιατρός πλέον, γιόρτασε τα γενέθλια του στο μπαρ «Kukos», έχοντας στο πλευρό του αγαπημένους ανθρώπους της ζωής του. Ήταν μία βραδιά γεμάτη αγάπη και υπέροχα συναισθήματα. Ο γιατρός, που ξεκίνησε τη φωτεινή πορεία του στο χώρο της showbiz, ως τραγουδιστής, εγκαταλείποντας λίγα χρόνια αργότερα την καλλιτεχνική διαδρομή του και ασχολούμενος αποκλειστικά με την ιατρική, επεφύλαξε μία ακόμη έκπληξη σε όσους παρευρέθηκαν δίπλα του την ημέρα των γενεθλίων του, αφού ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο δήμο Αθηναίων.

Γιώργος Σκρομπόλας, Ζωή Κρονάκη, Ιάκωβος Γκόγκουα, Δημήτρης Σαρρής, Τάσος Παναγιώταρης

Πολλοί αγαπημένοι φίλοι του έδωσαν το «παρών» στη ζεστή βραδιά του Ιάκωβου Γκόγκουα. Ανάμεσα τους οι παρουσιάστριες Αθηνά Καμπάκογλου και Ζωή Κρονάκη, η τελευταία με το σύζυγό της και δημοτικό σύμβουλο του δήμου Ηλιούπολης Τάσο Παναγιώταρη, οι πολιτικοί Γιώργος Δημόπουλος και Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, οι δημοσιογράφοι Τζώρτζια ΣυρίχαΜαρία ΚολλιάτσαΓιώργος ΣκρομπόλαςΜαρία ΡουμελιώτουΜαίρη ΑργυριάδουΣοφία ΔιγενήΜαρία ΜπακοπούλουΔημήτρης ΣαρρήςΑλεξάνδρα ΑγγελοπούλουΝίκος Κοσμόπουλος και Ελευθερία Κοσμοπούλου, ο σχεδιαστής μόδας Πάρης Βαλταδώρος, οι τραγουδιστές Άκης Δείξιμος και Χρήστος Βάμος η ιδιοκτήτρια του eye jewels και μοντέλο Ραφαηλία Φερμάνη, τα μοντέλα Μίνα ΑρναούτηΧριστίνα ΠαπαδέληΚατερίνα Κικίλια και Κωνσταντίνα Ταφ, οι Γεωργία ΛιανέρηΣέβη ΔημοπούλουTata και Callia και, φυσικά, ο γιατρός και συνεργάτης του Ιάκωβου Γκόγκουα, Χρήστος Μεγαπάνος.

Γιάννης Βίτσας, Μαρία Ρουμελιώτου

Ο Ιάκωβος Γκόγκουα δεν έκρυψε την συγκίνηση και την χαρά του ευχαριστώντας από καρδιάς όλους όσους βρέθηκαν στο πάρτι των γενεθλίων του. Συγκεκριμένα τόνισε  «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τόσο συγκινητική προσέλευση σας την ημέρα του εορτασμού των γενεθλίων μου. Διάλεξα ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας που μου αρέσει να πηγαίνω τον τελευταίο καιρό. Η Αθήνα είναι ένας τόπος που αγαπώ, μία πόλη γεμάτη χρώματα και ωραία ενέργεια. Ασκώ τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες στην καρδιά της πρωτεύουσας επί πολλά χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που αποδέχτηκα την πρόταση να συμμετέχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος μαζί με τον κύριο Μπακογιάννη. Χαίρομαι από καρδιάς για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε αυτή τη νύχτα. Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά» Το πάρτι ολοκληρώθηκε στις πρώτες πρωινές ώρες με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.