ΒΕΡΓΙΝΑ: Νέα εικόνα στις συσκευασίες και νέα ΒΕΡΓΙΝΑ Alcohol free

Η μπύρα ΒΕΡΓΙΝΑ κυκλοφορεί με νέα εικόνα, λογότυπο και συσκευασίες ενώ ένα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια, η νέα ΒΕΡΓΙΝΑ Alcohol Free

Το νέο λογότυπο γίνεται κεντρικό σημείο στην οργάνωση της ετικέτας, με σύγχρονη, μίνιμαλ, αλλά ταυτόχρονα στιβαρή γραφή. Εμβληματική η απεικόνιση του λιονταριού που αποκτά τον χαρακτήρα «θυρεού», όπως αξίζει σε μια μπύρα που συνεχίζει την αρχαία παράδοση στη ζυθοποιία στην Ελλάδα.

Κυρίαρχη στη νέα εταιρική ταυτότητα, είναι η αναφορά στη Βύνη Θράκης. Πρόκειται για την πρώτη ύλη που αποτελεί την «ψυχή» της μπύρας, και ειδικά στη ΒΕΡΓΙΝΑ, βρίσκει την πιο ποιοτική έκφρασή της, χάρη και στο μεράκι και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της.

Οι παραδοσιακές αξίες της ζυθοποίησης, η προέλευση και ο craft χαρακτήρας της ΒΕΡΓΙΝΑ συνδυάζονται με δυναμικά εικαστικά στοιχεία στις νέες συσκευασίες, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας στην εικόνα της. Τον σχεδιασμό των ετικετών, που επιμελήθηκε η εταιρία k2design.

Ένα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια της ΒΕΡΓΙΝΑ: H νέα ΒΕΡΓΙΝΑ Alcohol Free, που αιχμαλωτίζει με την γεύση της. «Ελεύθερη» από αλκοόλ (ALC. 0,4% vol), χάρη στη φυσική της ζύμωση διατηρεί την ελαφριά και ταυτόχρονα μεστή γεύση μιας αυθεντικής Lager. Ενώ διαθέτει χαρακτηριστικά που την κάνουν ακαταμάχητη, όπως ότι είναι ισοτονική, με μόνο 25 θερμίδες/100ml και περιέχει φολικό οξύ. Η νέα ΒΕΡΓΙΝΑ Alcohol Free δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από την κανονική Lager!

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, η  πρώτη ελληνική ζυθοποιία που καθιέρωσε το 2006 τη Συμβολαιακή Γεωργία στην Ελλάδα, με ένα πρότυπο βυνοποιείο υψηλών προδιαγραφών κι ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο τη ΒΕΡΓΙΝΑ Lager, τη ΒΕΡΓΙΝΑ Red, την πολυβραβευμένη ΒΕΡΓΙΝΑ Weiss, τη ΒΕΡΓΙΝΑ Black, τη ΒΕΡΓΙΝΑ Πορφύρα και τη νέα ΒΕΡΓΙΝΑ Alcohol Free, ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στην μακρόχρονη πορεία της.