Η JYSK για την βιωσιμότητα στο design: Έχουμε την ευθύνη να κάνουμε κάτι, γιατί μπορούμε!

Η JYSK σε online σύνδεση με την Κοπεγχάγη και ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο, ενημέρωσε για το νέο της όραμα, τις ενέργειες που κάνει στον τομέα της βιωσιμότητας, πως αναπτύσσει τη συλλογή των προϊόντων της αλλά και για το πως δουλεύει. Η εργονομία και Η λειτουργικότητα στις νέες σειρές, όπως και το less packaging, όλα  προσαρμοσμένα στα νέα δεδομένα διαβίωσης και στις ανάγκες του πλανήτη στα πλαίσια της κλιματικής αλλαγής.

-“Έχουμε την ευθύνη να κάνουμε κάτι, γιατί μπορούμε!” δηλώνουν οι επικεφαλής της  JYSK και δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε μαζί τους! To Σκανδιναβικό DNA με πυξίδα πάντα την επαφή με την φύση, την αρμονία, έναν αέρα Ιαπωνικού μινιμαλισμού με κέντρο τον άνθρωπο, σημαία την βιωσιμότητα και την μείωση του αποτυπώματος και την ανακύκλωση, η νέα τους πορεία.

Οι Δανοί των JYSK σοβαροί και υπεύθυνοι. «Το να είσαι “trendy” πρέπει να συμβαδίζει με ενέργειες που προάγουν τη βιωσιμότητα. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας καλύπτουν πάντα τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας αλλά και ότι παράγονται με βάση τις αρχές της βιωσιμότητας. Παράλληλα με την παρουσίαση μερικών από των εξαιρετικών νέων προϊόντων μας θέλουμε να περάσουμε και αυτό το μήνυμα στη σημερινή παρουσίαση» εξηγεί η Rikke Blæsild, Range & Design Manager στη JYSK, η οποία παρουσίασε τις τάσεις και τα προϊόντα σε αυτή την εκδήλωση.

« Στόχος μας στη JYSK είναι να ενσωματώσουμε την βιωσιμότητα του περιβάλλοντος σε όλους τους σχετικούς τομείς της λειτουργίας μας. Στο ανώτερο επίπεδο αυτό σημαίνει ότι δεσμευόμαστε στο να κάνουμε ότι μας αναλογεί έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή, εμπορευόμενοι προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί με βιώσιμες πρώτες ύλες, ελαττώνοντας τα υλικά συσκευασίας και αναπτύσσοντας την ανακύκλωση. Αυτό απαιτεί τη δέσμευση όλης της εταιρείας και είμαστε σίγουρα σε αυτό το δρόμο παρότι είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι το ταξίδι είναι μεγάλο» αναφέρει ο Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director στη JYSK. Η νέα χειμερινή συλλογή και οι νέες αφίξεις κερδίζουν τα βλέμματα και φτιάχνουν διάθεση!