Ρυζογκοφρέτες Fytro το τέλειο σνακ

Οι ρυζογκοφρέτες Fytro, είναι ένα εξαίσιο σνακ για όσους κάνουν διατροφή και προσέχουν τις θερμίδες που καταναλώνουν, για όσους νηστεύουν και για όσους είναι fan της γεύσης τους. Οι ρυζογκοφρέτες Fytro, απλές,  με σουσάμι, με σοκολάτα γάλακτος ή οι αγαπημένες μας με γιαούρτι και γεύση πορτοκάλι, κάνουν την διαφορά. Απολαύστε τις σε γλυκούς ή αλμυρούς συνδυασμούς ή μόνες τους.  Περιέχουν φυτικές ίνες και είναι χωρίς γλουτένη.

Καθώς η Σαρακοστή είναι μία από τις περιόδους της ελληνικής παράδοσης που φέρνει κι ένα μήνυμα για την ανάγκη να φροντίσουμε το σώμα μας, να το αποτοξινώσουμε και να το νιώσουμε πιο ανάλαφρο. Για πολλούς, μάλιστα, αποτελεί μία ευκαιρία ανανέωσης, αλλαγής ορισμένων συνηθειών και υιοθέτησης ενός νέου τρόπου ζωής που θα είναι συνώνυμος με το ευ ζην.

Σε αυτές τις συνήθειες περιλαμβάνεται και η επιλογή μίας διατροφής που εφοδιάζει τον οργανισμό μας με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, τα οποία του δίνουν ενέργεια και συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του ενώ, παράλληλα, εξασφαλίζει γευστική απόλαυση.

Ο συνδυασμός της απόλαυσης και της επωφελούς για τον οργανισμό διατροφής επιτυγχάνεται εύκολα σε συνδυασμό με τη Fytro, την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που δίνουν στον οργανισμό την ευκαιρία να αξιοποιήσει τα οφέλη της νηστείας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τα ημερήσια απαραίτητα αποθέματά του σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Ιδιαίτερα για την περίοδο της νηστείας η Fytro προτείνει, εκτός από τις εξαίσιες ρυζογκοφρέτες για σνακ:  Σόγια κιμά, Ρόφημα σόγιας με ασβέστιο, Ρόφημα αμυγδάλου, Κριθαράκι και σπαγγέτι με αλεύρι σόγιας, Πλιγούρι και Κινόα, Ρύζι με φλοιό.

Τα προϊόντα Fytro περιλαμβάνουν επίσης Μαύρη και Καστανή Ζάχαρη, Μαρμελάδες κλπ., ιδανικά για να δημιουργήσετε εύκολες και γρήγορες σαρακοστιανές συνταγές, συνδυάζοντας την υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή με την απόλαυση.  Βρείτε το προϊόν Fytro που ταιριάζει στον δικό σας τρόπο ζωής και επωφεληθείτε από τα διατροφικά χαρακτηριστικά του μέσα από μία μεγάλη ποικιλία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.fytro.com.gr