Με βρώμη και δύο γεύσεις τα νέα Πτι-Μπερ Παπαδοπούλου

Η οικογένεια των Πτι-Μπερ Παπαδοπούλου μεγαλώνει με μια νέα σειρά προιόντων με βρώμη και δύο υπέροχες γεύσεις: Πτι-Μπερ με βρώμη και λεμόνι και Πτι-μπερ με βρώμη και μέλι. Ένα υγιεινό snack με απίθανη γεύση που θα σας γεμίσει ενέργεια!

Η νέα σειρά ήρθε για να προσφέρει μια απολασυτική πρόταση που συνδυάζει τη διατροφική αξία της βρώμης με τη διαχρονική ποιότητα των ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Τα νέα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ με βρώμη είναι ένα υγιεινό, γευστικό και θρεπτικό snack για όλες τις ώρες, είναι πηγή φυτικών ινών ενώ έχει μόνο 32 θερμίδες το ένα μπισκότο.

Πτι-Μπερ με βρώμη και μέλι: O συνδυασμός της βρώμης με το αγνό και θρεπτικό μέλι χαρίζει ενέργεια για όλη τη μέρα με τον πιο γευστικό και υγιεινό τρόπο!

 Πτι-Μπερ με βρώμη και λεμόνι: Τα ευεργετικά οφέλη της βρώμης και η φρεσκάδα του λεμονιού είναι μια ευχάριστη γευστική έκπληξη για εκείνους που αποζητούν την απόλαυση στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής.

 Η ΒΡΩΜΗ

Η βρώμη είναι ένα πολύτιμο δημητριακό γνωστό από τους αρχαίους χρόνους.  Βρίσκεται στην βάση της Μεσογειακής διατροφής, καθώς η κατανάλωση της είναι ωφέλιμη για μια καθημερινή, ισορροπημένη διατροφή.

Περιέχει πολύτιμα στοιχεία για τον οργανισμό μας, όπως υδατάνθρακες οι οποίοι είναι η βασική πηγή ενέργειας για τον οργανισμό, πρωτεΐνες,  διαλυτές και αδιάλυτες φυτικές ίνες,  αντιοξειδωτικά και  βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Είναι μια από τις καλύτερες πηγές ενέργειας για τον οργανισμό.