Δειπνοσοφιστήριον Catering: Μια ξεχωριστή βραδιά στο μουσείο Μπενάκη

Το Δειπνοσοφιστήριον Catering με ένα λαμπερό πάρτι στο εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη στο Κολωνάκι επέλεξε να καλωσορίσει τη νέα σεζόν!

Το κορυφαίο Δειπνοσοφιστήριον catering, μετρώντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην εστίαση και τη γαστρονομία, υποδέχτηκε συνεργάτες του, εκπροσώπους των media και celebrities, στο χώρο του εστιατορίου του Μουσείου Μπενάκη και στην πιο όμορφη βεράντα στο κέντρο της Αθήνας. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν live sushi και εκλεπτυσμένες γεύσεις δια χειρός του executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσου, ενώ τη βραδιά έντυσε με live μουσική η VIPARTIES, ένα από τα μεγαλύτερα Event Dj’s agency στην Ελλάδα.

 Η ιδιαίτερη σχέση που έχει το Δειπνοσοφιστήριον catering και το Μουσείο Μπενάκη ξεκίνησε πριν 20 χρόνια, όταν δημιούργησαν το εστιατόριο στον χώρο του μουσείου. Έκτοτε η συνεργασία συνεχίζει δυναμικά και κάθε χρόνο οι γεύσεις του Δειπνοσοφιστήριον Catering συμπληρώνουν γαστρονομικά την εμπειρία που προσφέρει το Μουσείο Μπενάκη.

Στο εστιατόριο και στους χώρους του Μουσείου Μπενάκη το Δειπνοσοφιστήριον Catering έχει διοργανώσει με απόλυτη επιτυχία εκδηλώσεις μεγάλου βεληνεκούς.  Ο χώρος διατίθεται για κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις που έχουν αίγλη και κύρος, ενώ λειτουργεί και ως χώρος μαζικής εστίασης τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του μουσείου.

Μάθετε περισσότερα στο www.dipnosofistirion.gr