14 διάσημοι Έλληνες δημιουργοί μεταμορφώνουν με έμπνευση το ONE & ONLY Prosecco για καλό σκοπό

Δεκατέσσερις διάσημοι Έλληνες δημιουργοί ερωτεύονται παράφορα το ONE & ONLY prosecco και δίνουν την δική τους μοναδική version με ένα έργο Τέχνης ή χρηστικό αντικείμενο αποκλειστικά στο www.winelife.gr. Πίνουν στην υγεία μας και στην υγεία του One & Only Έρωτα της ζωής μας και ξορκίζουν τα άσχημα του κόσμου, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τον κοινωφελές σκοπό κατά της κακοποίησης γυναικών και παιδιών.

ERIFILLI NIKOLOPOULOU

Εμπνέονται από όσα αγαπήσαμε, από τον Έρωτα, το δυνατό πάθος, από την μόδα που λατρεύουμε, από τα ταξίδια που θα (ξανα) κάνουμε, από αυτά που θέλουμε να αλλάξουμε, από την αιθέρια λεπτότητα της αθωότητας που πρέπει να διαφυλάξουμε, από την ψυχή που βάζουμε σε όλα…

VLASSIS HOLEVAS

Οι ONE & ONLY δημιουργίες τους για το art-διαδικτυακό event «IN LOVE WITH OUR ONE & ONLY LIFE» της Άντας Ηλιοπούλου, μετατρέπουν το διάσημο prosecco ONE & ONLY του FANTINEL σε έργο τέχνης ή ακόμη και χρηστικό δώρο.

Τα artworks & gifts του «IN LOVE WITH OUR ONE & ONLY LIFE» θα τα βρείτε για όλο τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο αποκλειστικά στο IN LOVE WITH ONE & ONLY στο www.winelife.gr και στο winelife.gr στο Instagram.

 

ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ

Οι δημιουργοί: DIMITRIS DASSIOS, VRETTOS VRETTAKOS, ERIFILLI NIKOLOPOULOU, VASSILIS ZOULIAS, CHARA LEBESSI, GIANETTOS, LIANA VOURAKIS, PARIS VALTADOROS, LENA KATSANIDOU, PRINCE EROTOKRITOS, ATHINA TRANOULI, VLASSIS HOLEVAS, STELLA KOUVARIS & SLK creations, OLGA KARAVERVERIS.

VASSILIS ZOULIAS
Η Άντα Ηλιοπούλου είναι δημοσιογράφος που έχει λάβει πολλά βραβεία καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας της στον Τύπο καθώς και για την δράση της υπέρ της Ελλάδας, σε συνεργασία με παγκοσμίου φήμης οίκους μόδας. Διετέλεσε διευθύντρια έκδοσης ελληνικών περιοδικών, ενώ συνεργάστηκε με πολλούς εκδοτικούς οίκους. Συνεργάστηκε με σημαντικούς εκδοτικούς ομίλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ ταυτόχρονα εργάστηκε στις Δημοσιες σχεσεις πολλών Γαλλικών Οίκων. Είναι Διευθύντρια Ελλάδας για την Méphistophélès productions, εταιρεία παραγωγής shows μόδας με έδρα το Παρίσι και celebrities show room στις Κάννες. Είναι υπεύθυνη για το PR Ελλάδας, την αναπτυξιακή πολιτική καθώς και τα ελληνικά projects που συμμετέχουν στην Εβδομάδα Μόδας Παρισιού και στο Φεστιβάλ των Καννών. Λόγω του κοινωφελούς της έργου υπερ της Ελλάδας, η Άντα Ηλιοπούλου το 2018 έγινε executive member του board των διευθυντών του Ευρω-Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών (EAWC) των ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη.  Δημιούργησε την πολιτιστική πλατφόρμα Le Soleil Foundation πριν τρία χρόνια και είναι ιδιοκτήτρια της εταιρίας  winelife.gr, που εισάγει σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα διάσημους ιταλικούς οίνους. 
LENA KATSANIDOU