Ο Λευτέρης Λαζάρου και διαδικτυακά “Με το μάτι γαρίδα”

Ο Λευτέρης Λαζάρου, ο αγαπημένος σεφ και ιδιοκτήτης του εμβληματικού εστιατορίου Βαρούλκο στον Πειραιά, σήμερα Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ξεκινάει να μαγειρεύει διαδικτυακά στο νέο του κανάλι στο YouTube “ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ”!  Οι υπέροχες συνταγές  του για ψάρια και θαλασσινά, how to και πολλά tips όπως μόνο ο ίδιος ξέρει να επικοινωνεί, άμεσα και επεξηγηματικά, με το χαμόγελο που πάντα τον διακρίνει, μέσα από τις σελίδες του στο Facebook, το Ιnstagram και στο νέο του κανάλι τώρα, στο YouTube. Η πρώτη συνταγή είναι “Μπαρμπούνια με πουρέ αβοκάντο και μπρόκολο”.

Όπως ο ίδιος εξηγεί οι ελληνικές συνταγές στηρίζονται στα αγνά και εξαιρετικά τους προϊόντα και ο ίδιος βρήκε τρόπο να μεταφέρει αυτή την γευστική μαγεία σε κάθε σπίτι: “Απ’ το καλοκαίρι ήδη, «μαγείρευα» ένα νέο τρόπο για να επικοινωνήσω. Αποφάσισα λοιπόν να δείξω τις συνταγές μου μέσα από τα social media & το youtube. Στόχος μου να ανταποκριθώ σε αυτό που μου έχετε ζητήσει-να μαγειρέψω για εσάς και να σας μεταδώσω τις γνώσεις μου. Βρισκόμαστε και πάλι σε απόσταση. Όμως, θα έρθουμε πιο κοντά, γιατί η αγάπη για τη  μαγειρική, η φροντίδα για τους ανθρώπους κι ένα τραπέζι με ωραίες γεύσεις μας ενώνει. Είναι μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τους συνεργάτες μου με αγάπη, μεράκι κι ελπίζω να σας κρατήσει καλή παρέα. Σας περιμένω  να μαγειρέψουμε από 12 Νοεμβρίου “ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ”, εγώ από την κουζίνα μου κι εσείς από το σπίτι σας. Καλή μας όρεξη!”  

https://www.facebook.com/lefterislazarou.varoulko

instagram/ lefterislazarou.varoulko

https://youtu.be/kKUkoB3Qbpc