Χαρούπι: Στο εστιατόριο του Μανώλη Παπουτσάκη, οι μάγειρες βγήκαν απ’την κουζίνα!

Στο Χαρούπι, στο πολυβραβευμένο εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη, οι μάγειρες βγήκαν απ΄ την κουζίνα. Στο Χαρούπι, στο εστιατόριο με τις αυθεντικές κρητικές γεύσεις,  αποτέλεσμα ενός ισορροπημένου παντρέματος παράδοσης και δημιουργικότητας  και με το νέο μενού ανά χείρας, οι μάγειρες βγήκαν απ’την κουζίνα για να «κάψουν» μπροστά σας το στακοβούρο μέσα στο πιλάφι και να σπάσουν το ντάκο σας!

Οι μάγειρες στο Χαρούπι, ολοκληρώνουν πολλά από τα πιάτα του chef-parton Μανώλη Παπουτσάκη, μπροστά σας. Το νέο μενού κρύβει πολλές εκπλήξεις και δημιουργικές, βαθιά νόστιμες ιδέες. Πως θα μπορούσε κάποιος να γευτεί το σφακιανό αρνί γιαχνί διαφορετικά; Στο νέο μενού η απάντηση είναι: μέσα σε Σφακιανές πιτούλες, που τις τυλίγετε μόνοι σας, προσθέτοντας κρεμμυδάκι και ντομάτα.

Μην παραλείψετε να δοκιμάστε τα mini Κρητικά burgers! Μια ακόμη έκρηξη στον ουρανίσκο!

Εστιατόριο Χαρούπι

Δόξης 4, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη

698 852 6262