Στοματικό σπρέι για την αντιμετώπιση της δυσάρεστης αναπνοής

Το στοματικό σπρέι Odor Blocker Mouth Spray, ανήκει στην σειρά ORAL SCIENCE της FREZYDERΜ, η οποία είναι μια ολοκληρωμένη σειρά καθημερινής φροντίδας για υγιές στόμα και γερά δόντια με προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Η σειρά διαθέτει μία ευρεία γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων (Πλάκα-Πέτρα-Τερηδόνα, Ευαίσθητα δόντια, Ουλίτιδα, Περιοδοντίτιδα, Διαβήτης, Εγκυμοσύνη, Ομοιοπαθητική, Λεύκανση) και επιπλέον περιέχει προβιοτικά για τη διατήρηση και επαναφορά της μικροβιακής χλωρίδας του στόματος. Όλη η σειρά είναι χωρίς συντηρητικά Parabens & SLS (αφριστικός παράγοντας που υπάρχει συνήθως στις οδοντόπαστες και προκαλεί ξηροστομία).

Το στοματικό σπρέι για την αντιμετώπιση της στοματικής κακοσμίας και της δυσάρεστης αναπνοής είναι από τα must της σειράς.  Στο Odor Blocker  Mouth Spray της FREZYDERM, η προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεση με Σύμπλοκο Ψευδαργύρου, δρα κατά της δυσάρεστης οσμής που προκαλείται στη στοματική κοιλότητα από την παραγωγή θειούχων πτητικών ενώσεων.  Με εκχύλισμα μέντας, αντιμετωπίζει την κακοσμία, αποτρέπει τη δυσάρεστη αναπνοή, καταπολεμά τη μικροβιακή πλάκα, προσφέρει άμεσα ευχάριστη, δροσερή αναπνοή και εξασφαλίζει παρατεταμένη δράση. Είναι  κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών

Στην σειρά Mouth Spray της  FREZYDERM, θα βρείτε επίσης το  Ηydroxal Xero Mouth Spray που δρα κατά της ξηροστομίας και επαναφέρει την  φυσιολογική λειτουργία του σιελογόνου αδένα,  ώστε να αποκατασταθεί η επιθυμητή επιλίπανση. Η ειδικευμένη του δράση καταπολεμά τα συμπτώματα ξηροστομίας (δυσκολία μάσησης και κατάποσης,  καύσος,  κακοσμία,  λεία-ξηρή-ερυθρή γλώσσα,  διαταραχές γεύσης και όσφρησης,  ξηρότητα και απολέπιση στα χείλη,  φλεγμονή στις γωνίες του στόματος,  αυξημένα περιστατικά τερηδόνας και νόσων περιοδοντίου) και επαναφέρει τη φυσική ενυδάτωση.

Στο νέο site της FREZYDERΜ  www.oralscience.gr  θα βρείτε συμβουλές στοματικής φροντίδας που σχετίζονται με το φαγητό, τα προϊόντα της σειράς, μοναδικούς διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου, του brand ambassador της oral science και της καμπάνιας με βασικό μήνυμα: «H απόλαυση ξεκινάει από την καλή στοματική υγεία».  Για να απολαμβάνουμε στο έπακρο κάθε γεύση, είναι απαραίτητη η καθημερινή στοματική φροντίδα με εξειδικευμένα προϊόντα. Η FREZYDERM με την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων ORAL SCIENCE αποτελούν την ιδανική λύση.