Το ΤΒΕΧ Europe 2023 στην Καλαμάτα

Το TBEX (Travel Blog Exchange),  το μεγαλύτερο συνέδριο και εκδήλωση δικτύωσης για travelbloggers, δημοσιογράφους ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, δημιουργούς περιεχομένου Social Media, τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες και επαγγελματίες του κλάδου, το 2023 θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα!

Περισσότεροι από 350 έμπειροι επαγγελματίες του χώρου, από όλον τον κόσμο, θα συναντηθούν από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2023 στην πανέμορφη Μεσσηνιακή πόλη, για να συνδεθούν, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις, στρατηγικές και τακτικές της τουριστικής αγοράς, αλλά και για να προβάλλουν την ομορφιά και τις μοναδικές εμπειρίες της Πελοποννήσου.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει συναντήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, παρουσιάσεις από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου, ενώ συμπληρώνεται από απολαυστικές βραδιές δικτύωσης για τους συμμετέχοντες καθώς και από ταξίδια εξοικείωσης σε όλη την Πελοπόννησο.

Η μέση διάρκεια διαμονής στην ευρύτερη περιοχή εκτιμάται μεταξύ 10 και 30 ημερών, κάτι που θα δώσει νέα δυναμική στην τουριστική κίνηση για την περίοδο από το τέλος Απριλίου έως τα τέλη Μαΐου.

Η εξερεύνηση της περιοχής προσφέρει έναν άνευ προηγουμένου πλούτο, με εμπειρίες που κινούνται πέρα από τα αναμενόμενα και προφανή, δίνοντας ευκαιρίες για τη δημιουργία υλικού που οι επισκέπτες θα μοιραστούν με τους περίπου 300 εκατομμύρια ακολούθους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φύση, πολιτισμός, γαστρονομία, ιστορία – όλα είναι βαθύτερα και πιο ουσιαστικά σε αυτό το μέρος της γης και η έμπνευση είναι εξασφαλισμένη.

Καλαμάτα, παλιά πόλη

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Το πρώτο TBEX πραγματοποιήθηκε το 2009 μετά από μια απλή αποστολή email σε έξι φίλους και, από τότε, έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο, με συνέδρια που πραγματοποιούνται ετησίως στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία-Ειρηνικό.

Κάθε συνέδριο TBEX προσελκύει εκατοντάδες αντιπροσώπους από όλο τον κόσμο, καθιστώντας το την καλύτερη ευκαιρία για εταιρίες του κλάδου, εταιρείες δημοσίων σχέσεων και τους πελάτες τους, να έρθουν σε επαφή και να συνεργαστούν με τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς bloggers και δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου.

Το TBEX Europe είχε παρουσίες περίπου 35% από τη Βόρεια Αμερική / 45% από την Ευρώπη / 10% από την Ασία και 10% διεθνή εκπροσώπηση, με βάση τα δημογραφικά στοιχεία συμμετεχόντων.

Οι συμμετέχοντες στο TBEX είναι κατά 80% δημιουργοί περιεχομένου, παραγωγοί ιστολογίων, podcast ή Web TV. Το υπόλοιπο 20% περιλαμβάνει Οργανισμούς Διαχείρισης Προορισμών (DMO), μεγάλες εταιρείες διοργάνωσης ταξιδιών, Ξενοδόχους, TourOperators, Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ, Συντάκτες και Εκδότες Παραδοσιακών Μέσων.

www.tbexcon.com