Το THAMA του Δημήτρη Κατριβέση ανοίγει ξανά τις πόρτες του στην Τήνο

H έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν 2022 για το εστιατόριο THAMA, στην Τήνο θα είναι τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου. Όλη η ομάδα του εστιατορίου θα είναι έτοιμη και θα σας περιμένει να γιορτάσουν μαζί σας την περίοδο του Πάσχα στο νησί των ανέμων και των θαυμάτων.

Η κουζίνα ανανεώθηκε και εμπλουτίστηκε με πολλές νέες προτάσεις σε βιώσιμα πιάτα, βασισμένα σε τοπικά συστατικά, παραδοσιακές συνταγές και καινοτόμες επεξεργασίες, τα οποία ο καταξιωμένος και αγαπημένος σεφ Δημήτρης Κατριβέσης, σχεδίασε με λεπτομέρεια, πολλή αγάπη και πάθος.

Το νέο μενού γευσιγνωσίας, που φέτος αγκαλιάζει τα μυστικά της θάλασσας, συνδυάζοντας υλικά και τεχνικές από την Ιαπωνία μέχρι και τη Μεσόγειο, είναι must. Μια πρωτότυπη προσέγγιση για τον εκλεπτυσμένο συνδυασμό των προϊόντων της Τήνου με τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη, σε έναν αέναο καμβά μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας, ένα «tradinnovation» όπως ο σεφ αγαπά να αναφέρει.

Η χρήση της ανοιχτής φωτιάς εξακολουθεί να κυριαρχεί στο μενού ως ένας τρόπος μαγειρέματος που είναι συνυφασμένος με την Ελληνική κουλτούρα.

Ο κύριος σκοπός είναι να διατηρηθεί η αγνότητα και η αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας σε ένα μοναδικό μενού μέσα από μια σύγχρονη οπτική γωνία, έναν φόρο τιμής στις τοπικές γεύσεις και παραδόσεις.

Ειδικά για τη Μεγάλη Εβδομάδα, το εστιατόριό θα είναι ανοιχτό και τα μεσημέρια, όπως επίσης θα υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένο μενού σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα του τόπου.

Κάντε την κράτηση σας μέσω του site:
https://thamarestaurant.com/reservations/

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

 

ΤΗΑΜΑ Restaurant
Λ. Σταύρου Κιονίων, Τήνος
📍 https://g.page/thama_tinos

 

Τηλ. κρατήσεων: 22830 29021

WhatsApp: +30 697 093 6168

Email: [email protected]