Στο Aldemar Olympian Village Resort για θαλασοθεραπεία, wellness εμπειρία και ελληνική γαστρονομία!

Το 5* Aldemar Olympian Village βρίσκεται στη Δυτική Πελοπόννησο, στη Σκαφιδιά της Ηλείας και είναι ταυτόσιμο της wellness εμπειρίας. Καλύπτει ένα εντυπωσιακό χώρο 2.800 τμ. (!),  βρίσκεται πάνω σε μια υπέροχη αμμώδη παραλία 2 χιλιομέτρων και διαθέτει στο σύνολο 42 πισίνες, οι περισσότερες ατομικές έξω από το bungalow σας!

Το κέντρο θαλασσοθεραπείας του Resort, Spa & Thalasso, λειτουργεί 18 χρόνια, διαθέτει 2 θερμαινόμενες εσωτερικές  πισίνες, ατομικές καμπίνες υδροθεραπείας8 ατομικές καμπίνες περιποίησης προσώπου – σώματος, 10 καμπίνες μασάζ, 4 καμπίνες Oriental Hammam, Sauna και χώρο χαλάρωσης. Παρέχει premium υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα πακέτων φροντίδας και θεραπείας υψηλού επιπέδου, στελεχωμένο από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, με την υποστήριξη μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και καινοτόμων τεχνικών.

Η Aqua Royal πισίνα τους, η αγαπημένη μου! Με ζεστό θαλασσινό νερό, υδατοπίδακες, υποβρύχια μασάζ, καταρράκτες, ομπρέλα, ξαπλώστρες και καθίσματα υδρομασάζ, η αναζωογόνηση και η χαλάρωση ανεβαίνει επίπεδο! Το δε Affusion Μassage, ένας απολαυστικός συνδυασμός υδροθεραπείας και μασάζ κάτω από ψιλή βροχή ζεστού θαλασσινού νερού, τι να πω, απλά δεν περιγράφεται.  Αν έχετε ανάγκη επιπλέον θεραπείες και μασάζ, παρέχονται Ρεφλεξολογία, Πρεσοθεραπεία, Επικάλυψη με θαλασσινή λάσπη Guerande, Beauty ani-aging, Ocean Secrets και Body peeling.

Σημειώνω ότι για την θαλασσοθεραπεία, ο Ιπποκράτης ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε τoν όρο. Tα παράγωγα του θαλασσινού νερού, όπως τα φύκια και η λάσπη προσφέρουν τα πολύτιμα συστατικά, ενώ η πληθώρα των μετάλλων και των ιχνοστοιχείων (χλώριο, νάτριο, ασβέστιο, κάλιο, ιώδιο κ.ά.), έχουν αντιφλεγμονώδεις, αναλγητικές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες, ενώ προσφέρουν και ψυχολογικά οφέλη. Το θαλασσινό νερό, περιέχει 104 ιχνοστοιχεία και μέταλλα, ακριβώς τα ίδια με του ανθρώπινου οργανισμού.

H θαλασσοθεραπεία  συμπληρώνεται πλήρως από την γαστρονομική προσέγγιση του Resort.

Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με πιάτα σε εκδοχές κλασικών συνταγών και ελληνικών αγαπημένων φαγητών, με φρέσκα ντόπια προϊόντα και με βότανα από τον εντυπωσιακό βοτανόκηπο τους!

Ο Executive Chef Δημήτρης Καραμπίνης και ο Chef, Μανόλης Ρουμπάκης, δημιουργούν εμπνευσμένες γαστρονομικές δημιουργίες, που ικανοποιούν και τον πιο δύσκολο ουρανίσκο. Το πρόβλημα είναι πιο από τα 7 εστιατόρια θα διαλέξετε. Εμείς εντυπωσιαστήκαμε από το Gourmet Μαρίνα. Ιδιαίτερα διασκεδαστικές και οι θεματικές βραδιές, με την Ιταλική και την Αστακοβραδιά να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Oι δύο Chef υπό την καθοδήγηση του διευθύνοντος συμβούλου των Aldemar Resorts,  Αλέξανδρου Αγγελόπουλου, μέσω της innovative ενέργειας του  Symposio Greek Gourmet Touring, προσφέρουν ένα μοναδικό cooking experience καταρχήν σε όλη την Ευρώπη, προωθώντας την ελληνική γαστρονομία, και τα ελληνικά προϊόντα εκτός συνόρων. Η αγάπη για την ελληνική κουλτούρα στο φαγητό τιμάται με το παραπάνω στα Aldemar Resorts!

Στο 5* Aldemar Olympian Village, για την διαμονή σας έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε ονειρεμένα Bungalows, άνετα διαμερίσματα, όμορφα δωμάτια, με θέα θάλασσα ή χωρίς, όλα όμως με την πρέπουσα αισθητική επιπέδου ενός Luxurious Resort αξιώσεων.   Το σκηνικό συμπληρώνουν τα γήπεδα για ότι άθλημα βάλει ο νους σας, καταστήματα shopping, water sports, κέντρα διασκέδασης, family fun!

Προορισμός αξέχαστης βιωματικής εμπειρίας, που σύσσωμη η ομάδα των Aldemar Resorts φροντίζει non stop να είναι premium παροχής και εμπειρίας. aldemarolympianvillage.gr

Κείμενο Τζένη Φραγκούλη