Miraggio Thermal Spa Resort μια ολιστική εμπειρία αναψυχής και πολυτέλειας μέσα στη φύση

Το Miraggio Thermal Spa Resort είναι ένας παραθαλάσσιος προορισμός αναψυχής και πολυτέλειας, στη Χαλκιδική, ένας ιδανικός τόπος αναζωογόνησης. Απλώνεται αμφιθεατρικά σε μία έκταση 330 στρεμμάτων πάνω στην όμορφη πλαγιά ενός λόφου, με τη δική του ιαματική θερμή πηγή και μπροστά σε μία ηλιόλουστη παραλία 800 μέτρων στο ακρωτήρι Κάνιστρο του Παλιουρίου.

 Στη καρδιά του συγκροτήματος βρίσκεται το υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας, Myrthia Thermal Spa, που συνδυάζει γνώση και πάθος για την ολιστική φροντίδα, προσφέροντας εξατομικευμένες  εμπειρίες που μένουν αξέχαστες.

Υπάρχει ένα συνεδριακό κέντρο και αποκλειστικά πακέτα για γάμους, ειδικά events και προσωπικά πάρτι που καλύπτουν τις ανάγκες διοργάνωσης εκδηλώσεων κάθε επισκέπτη. Δέκα κοσμοπολίτικα εστιατόρια και μπαρ συνθέτουν ένα γαστριμαργικό παράδεισο για τους φίλους των καλών γεύσεων.

Με σεβασμό στη φύση, το Miraggio Thermal Spa Resort ενσωμάτωσε την έννοια της αειφορίας σε κάθε δομικό έργο, δράση και λειτουργία του. Οι πράσινες στέγες των κτιρίων προσφέρουν όχι, μόνο, ενεργειακά οφέλη, αλλά και μία εικόνα υψηλής αισθητικής στους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου. Το σύστημα γεωθερμίας, ένα κοινό σύστημα διαχείρισης νερού που παρέχει ψύξη-θέρμανση χώρου, θέρμανση των πισίνων και ζεστό νερό οικιακής χρήσης με τον πιο αποδοτικό ενεργειακά τρόπο, βραβεύτηκε για την καινοτομία και τη συμβολή του σε μία ανώτερη ποιότητα ζωής.

Η Marina Miraggio διαθέτει ένα ανοιχτό σχήμα Π που μεγιστοποιεί τη φυσική κυκλοφορία του νερού και διατηρεί τη θάλασσα καθαρή.

Χάρη λοιπόν στο φυσικό πλεονέκτημα της θέσης του, τις εγκαταστάσεις και την υποδομή του μπορεί να προσφέρει μία ολιστική εμπειρία διακοπών, αλλά και μία μοναδική περιοχή παρατήρησης. Από το Miraggio Thermal Spa Resort, μπορεί να θαυμάσει κανείς τον ορίζοντα προς το Άγιος Όρος και τον φιλόξενο κόλπο του Τορωναίου. Η μαγευτική εικόνα εκτείνεται μέχρι τα καταπράσινα πευκοδάση της Κασσάνδρας, τους κομψούς κήπους, τη superyacht Marina Miraggio και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ευεξίας, τέχνης και ψυχαγωγίας περιμετρικά του ξενοδοχείου.

Το Πάρκο Αναψυχής του Miraggio αποτελείται από ποικίλες ζώνες δραστηριοτήτων για όλους, γήπεδα άθλησης, στίβο παιχνιδιών, τον πλανήτη των παιδιών – Kids’ Planet – και ένα υπερσύγχρονο ανοιχτό θέατρο με τη δυνατότητα να φιλοξενεί μεγάλες και τεχνικά προηγμένες οπτικοακουστικές παραγωγές για 600 θεατές.

Το ημερολόγιο εκδηλώσεων Miraggio είναι γεμάτο από εκδηλώσεις κάθε μέρα του καλοκαιριού. Οι εκπληκτικές εκδηλώσεις και οι καλλιτεχνικές παραστάσεις, τα μοναδικά φεστιβάλ, οι εκπληκτικές δραστηριότητες όπως η ακαδημία παγοδρομίας και τα μαθήματα μαγειρικής εμπνέουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο νέες δεξιότητες, ιδέες και συνήθειες!

Η ατζέντα εκδηλώσεων του Miraggio είναι γεμάτη κάθε μέρα του καλοκαιριού. Φανταστικές δράσεις και καλλιτεχνικές παραστάσεις, μοναδικά φεστιβάλ, συναρπαστικές δραστηριότητες, όπως η ακαδημία πατινάζ στον πάγο και μαθήματα γαστρονομίας, εμπνέουν νέες δεξιότητες, ιδέες και συνήθειες!

Με μια premium πρόταση για όλους, το Miraggio Thermal Spa Resort αναβαθμίζει τη φιλοξενία 5 αστέρων σε μια απόλυτη εμπειρία χαράς για όλους: οικογενειάρχες, ρομαντικούς, νιόπαντρους, λάτρεις της τέχνης, φίλους της άθλησης και οπαδούς της άνεσης.

Το Miraggio Thermal Spa Resort είναι ένας ονειρεμένος προορισμός, μία όαση αναψυχής και πολυτέλειας μέσα στη φύση στη νοτιοδυτική ακτή της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.