Τα Spritz της Belvedere Vodka και…Relearn Natural (+how to)

Τα Spritz είναι ανθρακούχα κοκτέιλ που απολαμβάνονται νωρίς, πριν από το δείπνο και είναι πιο ανάλαφρα και δροσιστικά από τα “σκληρά” βραδινά ποτά.  Απαραίτητη η προσθήκη ενός πικρού ποτού. Το αγαπημένο πια και στην Ελλάδα  Ιταλικό Aperitivo έγινε συνήθεια και τα Belvedere Spritz είναι μια εμπνευσμένη πρόταση από την Belvedere βότκα για απογευματινό απεριτίφ και για να ανακαλύψουμε ξανά την έννοια της φυσικότητας με φρέσκα υλικά  όπως  εσπεριδοειδή, φρέσκα βότανα και φρούτα, τα οποία μεταμορφώνει σε εμπνευσμένα Cocktails.  Στον ατμοσφαιρικό pop-up κήπο της, στο Holy Garden του Μεγάρου Μουσικής, η Βelvedere Vodka παρουσίασε ένα πλούσιο μενού από γευστικά Belvedere Spritz cocktails στη φιλοσοφία του Relearn Natural. Το Urbanguru.gr  ήταν εκεί και μοιράζεται μαζί σας τις συνταγές για τα ξεχωριστά αυτά Spritz της Belvedere που σίγουρα θα απολαύσετε.

Belvedere  Peach Spritz

30ml Belvedere βότκα

30ml ημίγλυκο βερμούτ

3 φέτες ροδάκινο

1 ξυλάκι βανίλιας

Αναμειγνύετε όλα τα υλικά σε ένα ποτήρι Belvedere Spritz γεμισμένο με πάγο. Συμπληρώνετε με ίσες δόσεις ανθρακούχο νερό και τόνικ.

Belvedere  Cherry  Spritz

45ml Belvedere βότκα

Σταγόνες λικέρ μαρασκίνο

3 φέτες λεμόνι

1 κερασάκι μαρασκίνο

Τοποθετείτε όλα τα υλικά σε ένα ποτήρι Belvedere Spritz glass γεμισμένο με πάγο. Συμπληρώνεις με ανθρακούχο νερό και τόνικ.

Belvedere  βότκα Spritz με αγγούρι και θυμάρι 30ml Belvedere βότκα

30 ml βερμούτ

3 λεπτές φέτες αγγούρι

1 κλαδάκι θυμάρι.

Τοποθετείτε όλα τα υλικά σε ένα ποτήρι Belvedere Spritz glass γεμισμένο με πάγο. Συμπληρώνεις με ανθρακούχο νερό και τόνικ.

#BelvedereVodka  #RelearnNatural