Το υπέροχο ισλί της Isle Deli είναι χειροποίητο, παραδοσιακό και clean label!

Ότι πιο νόστιμο, παραδοσιακό, χειροποίητο, φτιαγμένο με άριστα υλικά και πολύ αγάπη, έχετε δοκιμάσει σε τυποποιημένο προϊόν. Η σειρά των Ισλί της εταιρίας Isle Deli μετά από πολύμηνες δοκιμές, μελέτη και προεργασία, προσφέρεται σε κομψά κουτιά για απολαύσεις επιπέδου. Το ισλί της οικογένειας Πουρνάρα-Σωτηριάδου πατάει γερά  στην παράδοση της Μικράς Ασίας και του Πόντου δημιουργώντας ένα παραδοσιακό clean label!

  • Τα προϊόντα είναι χειροποίητα, είναι πλασμένα ένα-ένα στο χέρι -ειδικά αυτό με το καρύδι – και κεντημένα με το παραδοσιακό τσιμπιδάκι – κειμήλιο της γιαγιάς Κατίνας.
  • Έχει χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ελληνικοί ξηροί καρποί, ενώ αντί χημικών και άλλων συντηρητικών έχουν προστεθεί πολυφαινόλες ελαιόλαδου.
  • Δεν περιέχει ραφιναρισμένη ζάχαρη, παρά μόνο τη γλύκα του χυμού σταφυλιού και, φυσικά, τα προϊόντα της Isle Deli είναι vegan friendly!

Επιπλέον, τα ισλί είναι συσκευασμένα σε ανακυκλωμένο σκεύος που προστατεύει το προϊόν και εξασφαλίζει μεγάλη διατηρησιμότητα. Μετά την κατανάλωση, η συσκευασία μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για φύλαξη άλλων τροφίμων, συμβάλλοντας με αυτό το τρόπο  στην προστασία του περιβάλλοντος, ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής μας.

Η συσκευασία αναγράφει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (συστατικά, αλλεργιογόνα κ.α.), όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία και την δεοντολογία. Επιπλέον, φέρει τις σημάνσεις σχετικά με τoν ισχυρισμό vegan friendly, την μη προσθήκη ζάχαρης, όπως και την ειδική σήμανση για ασφαλή αεροπορική μεταφορά.

Η σειρά παρουσιάζει το παραδοσιακό κέρασμα σε δύο γεύσεις: Η πρώτη είναι με γέμιση καρύδι, ενώ η δεύτερη με γέμιση φιστίκι. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες γεύσεις.

Η συνταγή και η εκτέλεση είναι της Κατερίνας Σωτηριάδου, που φρόντισε να διαφυλάξει την συνταγή της γιαγιάς της από την Μικρά Ασία. Η Γιάννα Μπαλαφούτη είναι η σύμβουλος ανάπτυξης που, σε συνεργασία με την τεχνολογία τροφίμων της Renova, φρόντισε για την μεταφορά της συνταγής στο σήμερα, με στόχο την κάλυψη των σύγχρονων διατροφικών τάσεων. Την κατάλληλη συσκευασία, για ένα τόσο ξεχωριστό προϊόν, δημιούργησε η Foodwill και τη φωτογράφηση ο Γιάννης Μπουροδήμος.

Τα ισλί της Isle Deli μπορείτε να τα βρείτε, στον Μανδραγόρα, στο Olicatessen στη Θεσσαλονίκη ή να τα παραγγείλετε από το eshop του καταστήματος. Σύντομα θα τα βρίσκετε σε delicatessen σε όλη την Ελλάδα, όπως και στο νέο παρασκευαστήριο της εταιρίας στα Μελίσσια. Περισσότερες πληροφορίες για το ισλί και την Isle Deli, θα βρείτε στον ιστότοπο της εταιρίας isledeli.gr.

Website: www.isledeli.gr
Facebook: https://www.facebook.com/isledelicacies
Instagram: https://www.instagram.com/isledelicacies/

 

#isle #isledelicacies #memoriesshapedwithlove