Από την Uncle Ben’s γεύματα ρυζιού σε 2 λεπτά!

Ρύζι Uncle Ben’s, έτοιμο σε 2 λεπτά! Πέντε νέες συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού λανσάρει το Uncle Bens, που περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά και μεγάλη ποικιλία γεύσεων ώστε να κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη δημιουργία απίθανων συνταγών και συνδυασμώνγια ταχύτητα, ευκολία και εγγυημένη απόλαυση. Το ρύζι έχει υψηλή θρεπτική αξία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιστάσεις και γεύματα καθημερινά, είτε ως κυρίως, είτε ως συνοδευτικό.

Στα μικροκύματα ή σε κατσαρόλα με ελάχιστο νερό, σε ελάχιστο χρόνο, 2-3 λεπτά, έχετε έτοιμα γεύματα ή βάση για πιο γκουρμέ πιάτα με Καστανό Ρύζι με Μεσογειακά Λαχανικά, Ρύζι με Κινόα, Ρύζι με 5 Δημητριακά, Ταϊλανδέζικο Ρύζι και Σπιτικό Πιλάφι. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα, τόσο απολαυστικά!  

Οι συνταγές που μπορείτε να δημιουργήετε πολλές. Μπορείτε όμως να ξεκινήσετε με αυτές που προτείνει ο  Chef Νικόλας Σακελλαρίου και τις οποίες παρουσίασε σε εκδήλωση με live cooking και συνπαρουσιαστές το μοναδικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου.  

Οι 5 πρωτότυπες συνταγές, που ανέδειξαν την ταχύτητα, την ευκολία και την εγγυημένη απόλαυση που χαρακτηρίζουν τις νέες συνταγές ρυζιού Uncle Ben’s ήταν μια ομελέτα για την οποία χρησιμοποιήθηκε το Uncle Bens Καστανό Ρύζι με Κινόα’, ένα ογκρατέν με το Uncle Bens Σπιτικό Πιλάφι’. Ενώ για τη σαλάτα του μενού αξιοποιήθηκε το Uncle Bens Ρύζι 5 Δημητριακών’ που έδεσε αρμονικά με ρόκα, πορτοκάλι, αβοκάντο και φέτα, ενώ το κυρίως πιάτο αποτέλεσε το Uncle Bens Ταϊλανδέζικο Ρύζι’ μαζί με γαρίδες, ομελέτα και τρίχρωμες πιπεριές. Η έκπληξη ήρθε από το επιδόρπιο για το οποίο ο Νικόλας Σακελλαρίου δημιούργησε ένα διαφορετικό ρυζόγαλο με το ‘Uncle Ben’s Καστανό Ρύζι με Κινόα’ και τα απίστευτα αρώματα των εσπεριδοειδών και του μελιού.