Ο Δημήτρης Κατριβέσης υποδέχεται στην Τήνο κορυφαίους σεφ για μια μόνο βραδιά

Στο εστιατόριο του Δημήτρη Κατριβέση Thama, στην Τήνο, έξι καλεσμένοι κορυφαίοι σεφ θα ετοιμάσουν ένα κοινό μενού. Καινοτομία, παράδοση, γεύση, δημιουργικότητα, τα βασικά «συστατικά» στο μενού έξι σταδίων, που θα εμπνέεται από την Τήνο και τα προϊόντα της, παρουσιάζοντάς τα και χρησιμοποιώντας τα ο καθένας με το δικό του ιδιαίτερο στυλ και προσέγγιση.

Στην κουζίνα του Thama θα βρεθούν ο Akrame Benallal (εστιατόρια Akrame 1* και Atelier Vivanda στο Παρίσι και Akrame στο Hong Kong), ο Giorgio Diana (επίσημος σεφ των The Best Chefs Awards & εστιατόριο Solaya στο Αμμάν), ο Alex Dilling (εστιατόριο The Greenhouse 2* στο Λονδίνο), ο Miles Watson (Pure Berlin) και ο Ebbe Vollmer (εστιατόριο Vollmers 2* στο Malmö).

Η γαστρονομική βραδιά οργανώνεται με την αιγίδα και την υποστήριξη των The Best Chefs Awards και αποτελεί μια εκδήλωση με παγκόσμιο γαστρονομικό ενδιαφέρον. Αυτή η εξωστρεφής συνάντηση, έρχεται να ενδυναμώσει τον γαστρονομικό πολιτισμό της Τήνου που τόσο εμπνευσμένα προωθείται και από την πρωτοβουλία Tinos Food Paths.

Χορηγός της βραδιάς είναι η διεθνώς βραβευμένη Μπύρα ΝΗΣΟΣ που παράγεται στην Τήνο, και η εταιρεία Rokakis Crete Fish.

Κόστος μενού: 120 ευρώ το άτομο.

Προτεινόμενο beer & wine pairing: 40 ευρώ το άτομο.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε: Τηλ. 2283029021   & email:  [email protected]