Νέο καινοτόμο cooling gel ηρεμεί τους μύες μετά την άθληση

To νέο καινοτόμο cooling gel προσθέτει σημαντικά στα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας και άσκησης, που οδηγούν ολοένα και περισσότερους ανθρώπους στην άθληση. Το jogging, η προπόνηση στο γυμναστήριο και άλλα είδη άθλησης αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Παράλληλα, όμως με τα οφέλη, αυξάνονται και οι κίνδυνοι των τραυματισμών, κυρίως στο μυοσκελετικό σύστημα.

 της Μαυρέτας Πολίτη

Με το νέο, καινοτόμο Cooling Gel Hansaplastτης που δροσίζει και ηρεμεί τους μύες μετά την άθληση, προσφέροντας 100% ψυκτική δράση, ενισχύεται η σειρά Hansaplast Sport. Το νέο Hansaplast Cooling Gel, προσφέρει ανακούφιση συνδυάζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες της μενθόλης και της καφεΐνης. Εύκολο στη χρήση και με 100% ψυκτική δράση, χαλαρώνει και αναζωογονεί τους καταπονημένους μύες ύστερα από κάθε άσκηση. Έτσι, επιτρέπει να συνεχίσετε χωρίς στρες και αίσθηση πόνου!   Το Hansaplast Cooling Gel έχει προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: 5,56€

Επίσημος Υποστηρικτής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας

H Hansaplast Sport συμμετέχει ενεργά στο κορυφαίο δρομικό και αθλητικό γεγονός της χώρας, ως «Επίσημος Υποστηρικτής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας». Στη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, η Hansaplast Sport θα «περιμένει» τους δρομείς στο σημείο του τερματισμού και με την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων, αλλά και ομάδα υποστήριξης, θα προσφέρει τη δυνατότητα χαλάρωσης και αναζωογόνησης για τους αθλητές.