Στην Πάργα, στο Anemolia, για μια μοναδική εμπειρία διακοπών!

Στην Πάργα, στην παραλία Σαρακήνικο το  Anemolia Parga Suites, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διακοπών. Το ολοκαίνουργιο ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται στο νομό Πρέβεζας, μπροστά στην καταγάλανη και πεντακάθαρη παραλία Σαρακήνικο, σε πολύ μικρή απόσταση από τη γραφική Πάργα. Μέσα σε ένα καταπράσινο ιδιωτικό κήπο, που δένει απόλυτα και αρμονικά με τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, τα πολυτελή και ευρύχωρα δωμάτια, καθώς και οι luxury σουίτες, με την εκπληκτική θέα από το μπαλκόνι, καθώς και προσφερόμενες ανέσεις καλύπτουν τα γούστα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Εκλεπτυσμένοι χώροι, minimal αισθητική και προσεγμένη stylish διακόσμηση που ολοκληρώνεται με ξεχωριστά design items, δημιουργούν ένα φωτεινό και άνετο περιβάλλον που υπόσχεται αξέχαστες και αξεπέραστες εμπειρίες διακοπών.

Η μέρα στα Anemolia ξεκινάει δίπλα στην εκπληκτική πισίνα, με ένα πλούσιο, προσεγμένο και ιδιαίτερα χορταστικό πρωινό. Συνεχίζεται στην πεντακάθαρη και ήσυχη παραλία Σαρακήνικο, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα, αλλά εναλλακτικά, με εξορμήσεις στις γύρω περιοχές, που αποτελούν έναν απίστευτο συνδυασμό πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης και μοναδικής φυσικής ομορφιάς. Μέσα στο ξενοδοχείο, οργανώνονται, επίσης, πολλές θεματικές βραδιές με φαγητό, κρασί και θεάματα.

Το εστιατόριο του Anemolia Parga Suites προσφέρει μοναδικές γεύσεις γαστριμαργικής δημιουργίας. Απολαυστικά πιάτα, παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, αλλά και γκουρμέ προτάσεις, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, γεμάτο με πολλά ελαιόδεντρα, οπωροφόρα δέντρα και υπέροχες ποικιλίες λουλουδιών.

Το Anemolia Parga Suites ξεχωρίζει και για έναν ακόμη λόγο: για τους ανθρώπους του. Ευγενείς, διακριτικοί και πρόσχαροι, πρόθυμοι να ανταποκριθούν ώστε να κάνουν τις διακοπές σας άνετες, ξεκούραστες και μοναδικές.

Anemolia Parga Suites: H ιδανική επιλογή διακοπών

Η ιδανική τοποθεσία του Anemolia Hotel, σε μία από τις πιο εκπληκτικές παραλίες του Ιονίου, στο Σαρακήνικο, με τα πεντακάθαρα γαλάζια νερά, που συνδυάζεται αρμονικά με το πράσινο των ελαιώνων, αποτελεί μοναδικό περιβάλλον ευεξίας και χαλάρωσης, που απέχει ελάχιστα από την κοσμοπολίτικη και ονειρική Πάργα, αλλά και τα γραφικά χωριά της Αγιάς και της Ανθούσας, δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να επιλέξει, ανάλογα με τη διάθεσή του, ένα πιο prive περιβάλλον διακοπών αλλά και τη νυχτερινή διασκέδαση σε απόσταση αναπνοής.

Η εύκολη πρόσβαση σε κοντινές παραλίες, που καλύπτουν όλα τα γούστα, από τις οργανωμένες που αποπνέουν μια κοσμοπολίτικη αίσθηση (όπως η παραλία του Βάλτου), στις πιο απομονωμένες και σχεδόν κρυφές, οι πηγές που αναβλύζουν κρυστάλλινο, πόσιμο νερό, αλλά και κάστρα, φρούρια και παλιές εκκλησίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση στη γύρω περιοχή αποτελούν τα αξιοθέατα που εύκολα μπορεί να επισκεφτεί κανείς, συμπληρώνοντας όμορφα τη διαμονή του στο Anemolia Parga Suites και παίρνοντας μαζί στην επιστροφή του αξέχαστες στιγμές και μοναδικές εμπειρίες διακοπών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Τηλέφωνο: +30 26840 35207
Κινητό: +30 6977690195, +30 6942492732
e-mail: [email protected]