Μακρινίτσα; Τότε Selina Centavrus Pelion!

Στη Μακρινίτσα, το «μπαλκόνι του Πηλίου», η Selina εγκαινίασε πρόσφατα την παρουσία της στην Ελλάδα με το υπέροχο, Selina Centavrus Pelion. Χτισμένο στο «σπίτι» των μυθολογικών Κενταύρων, το Πήλιο, το Selina Centavrus Pelion έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με γνωστούς καλλιτέχνες της  χώρας με στόχο, μεταξύ άλλων, να αναδείξει τη μυθολογία του τόπου. Καθένα από τα πέντε κτίρια του Selina έχει ονομαστεί και αντλεί έμπνευση από έναν θεό του δωδεκάθεου και κοσμείται από σύγχρονες street art αποδόσεις των θεών. Ένα μοναδικό κατάλυμμα σε ιδανική θέση, που προσφέρει μια εναλλακτική εμπειρία διαμονής για όσους ζητούν κάτι διαφορετικό. Εμείς το βρήκαμε.

Βασισμένο στο concept της Selina παγκοσμίως, το Selina Centavrus Pelion είναι κάτι παραπάνω από ξενοδοχείο:

  • Παρέχει πληθώρα επιλογών διαμονής λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες των ταξιδιωτών. Το κοινό μπορεί να επιλέξει να μείνει σε κρεβάτι σε κοινόχρηστο δωμάτιο (dorms), σε απλό standard δίκλινο, σε σουίτα ή ακόμα και σε πλήρως εξοπλισμένο loft.
  • Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του Selina Centavrus Pelion είναι το ευρύ φάσμα εμπειριών που παρέχει στον επισκέπτη. Καθημερινά στο Wellness Terrace του Selina πραγματοποιούνται μαθήματα yoga, pilates, TRX για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν την πρωινή τους γυμναστική με μαγευτική θέα στο λιμάνι του Βόλου. Ακόμα, κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται πάρτι με guest DJs και live με καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα. Τοπικοί παραγωγοί παραδίδουν σεμινάρια γευσιγνωσίας για το κοινό του Selina, με στόχο να μεταφέρουν τη γαστρονομία και κουλτούρα του τόπου. 
    • Σε στενή συνεργασία με την τοπική κοινότητα έχουν σχεδιαστεί δραστηριότητες εκτός του Selina με στόχο οι επισκέπτες να βιώνουν αυθεντικές εμπειρίες δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις από το Πήλιο. Συγκεκριμένα, στο Selina Centavrus Pelion ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει την τοπική κουλτούρα αλλά και να απολαύσει το φυσικό τοπίο του Πηλίου μέσα από οργανωμένους περιπάτους στο χωριό, πεζοπορία στο βουνό, καγιάκ, ιππασία στα γύρω χωριά και πολλές ακόμα δραστηριότητες.

[Όλες οι εμπειρίες που παρέχονται είναι ανοιχτές στο κοινό – ακόμα και εάν δεν διαμένει στο Selina Centavrus Pelion.]

  • Για την παρουσία της στην Ελλάδα, η εταιρεία σχεδιάζει το προσεχές διάστημα ανοίγματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη καθώς και σε δημοφιλή νησιά, στοχεύοντας μέχρι το τέλος του 2020 να λειτουργούν περισσότερα από έξι Selina στη χώρα.