Τα τρομερά κορίτσια της NUTS ‘N NUTS – Το ελληνικό φιστίκι κάνει καλό και κατακτά τον κόσμο

Η Μυρτώ και η Σεμέλη, είναι τα κορίτσια της NUTS ‘N NUTS. Αδερφές, με σπουδές στα οικονομικά και Marketing στο Λονδίνο, αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα και συνεχίζοντας μια οικογενειακή παράδοση δημιούργησαν την NUTS ‘N NUTS.

της Μαυρέτας Πολίτη

Απόφαση που μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί νέοι άνθρωποι με κέφι, γνώσεις και τελικά επιτυχία, το παλεύουν εδώ και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Με σημαντική προετοιμασία και έρευνα, που φαίνεται και στο τελικό προϊόν, οι αδερφές Μυρτώ και Σεμέλη, τα κορίτσια της NUTS ‘N NUTS, ίδρυσαν την εταιρεία με εξαγωγικό χαρακτήρα και η Nuts ‘n Nuts έγινε πραγματικότητα. Ελληνικό κελυφωτό φιστίκι λοιπόν ωμό, ψημένο και αλατισμένο με αρώματα που θυμίζουν στα κορίτσια τα φιστίκια που έψηνε η γιαγιά τους.

Ένα premium ποιότητας προϊόν που κατακτά σιγά σιγά όλο τον κόσμο (κυριολεκτικά), σε σύγχρονου design συσκευασία που αποτελεί όμορφη λύση και για δώρο.  Kαρποί σχολαστικά επιλεγμένοι από κτήματα οικογενειακής καλλιέργειας στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας καθώς και από άλλους παραγωγούς με παρόμοιες καλλιέργειες οικογενειακού χαρακτήρα, λαμβάνοντας  υπόψη  τις συνθήκες καλλιέργειας και συγκομιδής καθώς και την ποιότητα και εμφάνιση των καρπών, που έχουν ανοιχτό κέλυφος και ζωντανό πράσινο χρώμα.

Και το φυστίκι σκίζει, καθώς έχει ήδη αγαπηθεί σε Αυστραλία, Αμερική και φυσικά Ευρώπη ενώ οι αδερφές Παυλίνη, τα κορίτσια της NUTS ‘N NUTS, μας υπενθυμίζουν ότι τα φυστίκια είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες Α και Ε με αντιφλεγμονώδη δράση που επίσης προστατεύουν τα αιμοφόρα αγγεία. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, χαμηλώνουν την κακή χοληστερίνη και αυξάνουν την καλή και είναι πολύ πολύ νόστιμα.

Εκτός λοιπόν από την προσθήκη τους σε γλυκά ή σαν συνοδευτικό στο ποτάκι σας, προσθέστε τα στις σαλάτες, ή ακόμα καλύτερα καταναλώστε τα σαν σνακ.  Δοκιμάστε και το τελευταίο προϊόν της NUTS ‘N NUTS, το κελυφωτό φιστίκι με ροζ αλάτι Ιμαλαϊων. Εξαιρετικό! Μπράβο κορίτσια!

Βρείτε τα σημεία πώλησης καθώς και έξυπνες συνταγές με φιστίκι στο πολύ όμορφο site της εταιρείας. Διαθέσιμα και από το ηλεκτρονικό κατάστημα Yoleni’s.  NUTS ’N NUTS Βουρνόβα 6, Νέα Σμύρνη, 17121, Αθήνα Τηλ.: +30 210 3254243.

Website: http://www.nutsnnuts.com/