Η YellowKorner γκαλερί στην Αθήνα – Yellow brings Joy to the World

Στα εγκαίνια της YellowKorner γκαλερί στην Αθήνα, η σαμπάνια Veuve Clicquot Yellow Label με motto “Yellow brings Joy to the World” έδωσε το δικό της «χρώμα», σε μια υπέροχη βραδιά, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Αγ. Ειρήνης.

H YellowKorner δημιουργήθηκε με στόχο να εκδημοκρατίσει την τέχνη της φωτογραφίας.  Με ορμητήριο τη Γαλλία και παρουσία με περισσότερες από 80 γκαλερί σε 35 χώρες,  με την υποστήριξη διακεκριμένων συμβούλων τέχνης, η YellowKorner αφιερώνει το χώρο της τόσο της αναζήτηση νέων καλλιτεχνών όσο και σε αναγνωρισμένα ονόματα στη σύγχρονη και παραδοσιακή καλλιτεχνική φωτογραφία. Η γκαλερί παρουσιάζει ένα πανόραμα των πιο σύγχρονων διεθνών τάσεων στη φωτογραφία, και την κάνει προσβάσιμη σε μια νέα γενιά συλλεκτών.

Στην πρώτη έκθεση της YellowKorner γκαλερί στην Αθήνα, παρουσιάζονται 1.000 έργα περισσότερων από 250 καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι Slim Aarons, Oliviero Toscani, Yann-Arthus  Bertrand, Laurent Dupuic, Bernard Hartmann και άλλοι. Στην προχθεσινή βραδιά, παρουσιάστηκαν δύο σημαντικά έργα Ελλήνων καλλιτεχνών: του Γιάννη Ψιλάκη, που έφυγε νωρίς, και της Μαρίνας Βερνίκου, τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται στην μόνιμη συλλογή της Yellow Korner.

Τα εγκαίνια της YellowKorner γκαλερί στην Αθήνα έγιναν παρουσία διακεκριμένων προσκεκλημένων και πλήθους κόσμου που απόλαυσε τη δημιουργική ατμόσφαιρα μέχρι αργά το βράδυ.