Ο Μακεδονικός χαλβάς στηρίζει το έργο του σωματείου ΠΝΟΗ

Ο πρωταγωνιστής της Καθαράς Δευτέρας, ο Μακεδονικός Χαλβάς, με τη νέα του επικοινωνιακή καμπάνια θέτει  επίκεντρο την online πλατφόρμα www.agapamedeftera,gr, και μας δίνει την ευκαιρία να προσκαλέσουμε τα πρόσωπα με τα οποία θέλουμε να περάσουμε «ΜΑΖΙ τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε»! Μέσα από κάθε πρόσκληση, βοηθάμε την παρέα του Μακεδονικού Χαλβά να μεγαλώσει, ενώ παράλληλα παίρνουμε μέρος σε διαγωνισμό για να κερδίσουμε αγαπημένα προϊόντα. Την ίδια στιγμή, με κάθε πρόσκληση βοηθάμε τον Μακεδονικό Χαλβά να υποστηρίξει το έργο του Σωματείου ΠΝΟΗ, Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού.

Επίκεντρο της δράσης του Σωματείου ΠΝΟΗ αποτελεί ο εξοπλισμός των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας παιδιών και νεογνών στα κρατικά νοσοκομεία της χώρας. Ο Μακεδονικός Χαλβάς, μέσα από τη στήριξή του στο Σωματείο ΠΝΟΗ, θα φροντίσει για την αγορά θερμοκοιτίδων, προσφέροντας έτσι βοήθεια σε παιδιά που τη χρειάζονται, στο ξεκίνημα της ζωής τους.

Μπείτε και εσείς στο www.agapamedeftera,gr, καλέστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και προετοιμαστείτε κατάλληλα για τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε! Γιατί η Καθαρά Δευτέρα δεν θέλει πολλά: νηστίσιμους μεζέδες, χαρταετό, καλή παρέα και τη γεύση του Μακεδονικού Χαλβά!

Ο Μακεδονικός Χαλβάς

Ο Μακεδονικός Χαλβάς είναι ένα έδεσμα απόλυτα ενταγμένο στη Μεσογειακή Διατροφή και παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι, με αποτέλεσμα να διατηρεί ακέραια όλα τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου αυτού σπόρου. Πλούσιος σε ασβέστιο, σίδηρο και σελήνιο, αποτελεί πηγή μαγνησίου, ψευδαργύρου και φυτικών ινών, με αποτέλεσμα να αποτελεί εξαιρετικό συμπλήρωμα για τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού.