Ο Καραμολέγκος καινοτομεί με 3 νέα προϊόντα

Ο Καραμολέγκος καινοτομεί  με τρία νέα προϊόντα: Slim Toast, Lower Carb & Χωρίς Προσθήκη σε αλάτι και ζάχαρη, για να αγαπήσουμε ο ψωμί ξανά. Για όλους όσοι θέλουν να χάσουν βάρος, το Slim Toast με ίνες από ρίζα γλυκομαννάνης, συμβάλει στην απώλεια βάρους, στο πλαίσιο δίαιτας μειωμένων θερμίδων. Πιο συγκεκριμένα, αντικαθιστώντας συστατικά πλούσια σε θερμίδες (πχ λιπαρά) με περισσότερες φυτικές ίνες, όπως την φυτική υδατοδιαλυτή ίνα γλυκομαννάνη, καταναλώνοντας μία φέτα ψωμίSlim Toast πριν από κάθε γεύμα, σε συνδυασμό με δύο ποτήρια νερό, αισθάνεσαι πιο χορτάτος και τρως λιγότερο.

Για όλους όσοι φροντίζουν το σώμα τους και τη διατροφή τους, το Lower Carb αποτελεί την ιδανική επιλογή καθώς είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες αλλά με 30% λιγότερους υδατάνθρακες, χάρησε ένα μίγμα επιλεγμένων, γευστικών και θρεπτικών αλεύρων σπόρων (βρώμης, λιναρόσπορου και φάβας) που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες.

Για όλους όσοι πρέπει να βγάλουν το αλάτι και τη ζάχαρη από τη ζωή τους, το Χωρίς Προσθήκη σε αλάτι και ζάχαρη απευθύνεται σε καταναλωτές που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας. Με το συγκεκριμένο προϊόν επιτυγχάνεται η συνολικά μειωμένη πρόσληψη αλατιού στο ψωμί, το οποίο αποτελεί βασικό συστατικό της διατροφής μας, βοηθώντας παράλληλα, σημαντικά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και της εμφάνισης καρδιοπαθειών, γενικότερα.

Τα 3 νέα προϊόντα ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ με το χαρακτηριστικό έντονο χρώμα συσκευασίας (μωβ, πράσινη και μπλε) διατίθενται σε όλα τα σουπερμάρκετ της χώρας.