Μακεδονικός χαλβάς: Πέτα χαρταετό για καλό σκοπό!

Ο Μακεδονικός Χαλβάς, ο πρωταγωνιστής στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας μας προσκαλεί και πάλι να πετάξουμε αετό! Η συνέχεια της επιτυχημένης ενέργειας του Μακεδονικού Χαλβά, ” Πέτα χαρταετό”, www.petaxartaeto.gr, ανακοινώθηκε για ακόμη μια χρονιά, σε μια ιδιαίτερη γιορτή εμπνευσμένη από την Καθαρά Δευτέρα στο  Hide & Seek All Day Bar-Restaurant στο Χαλάνδρι, μαζί με εκπροσώπους από τον χώρο των media αλλά και bloggers!

Ο Μακεδονικός χαλβάς μας προσκαλεί και πάλι να «Πετάξουμε Χαρταετό» και να κάνουμε το δικό μας «Throwback», φέρνοντας στο νου την αγαπημένη μας Καθαρά Δευτέρα! Για τις ανάγκες της ενέργειας, ο εικαστικός καλλιτέχνης Cacao Rocks φιλοτέχνησε έναν μοναδικό χαρταετό που εκτέθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης και αποτελεί τον πρώτο συλλεκτικό χαρταετό του Μακεδονικού Χαλβά.

Φέτος,  το site www.petaxartaeto.gr ανανεώθηκε, καλώντας τους επισκέπτες του να βοηθήσουν τον χαρταετό του Μακεδονικού Χαλβά να πετάξει ψηλότερα από πέρυσι για καλό σκοπό!

Στόχος φέτος είναι ο χαρταετός, διαχρονικό σύμβολο χαράς και παιδικής ζωντάνιας, να ξεπεράσει τα 200 μ. έως την Καθαρά Δευτέρα ώστε ο Μακεδονικός Χαλβάς να καλύψει τα ετήσια έξοδα του θεραπευτικού και εκπαιδευτικού προγράμματος αποκατάστασης δέκα ανασφάλιστων/άπορων παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

Ο Μακεδονικός Χαλβάς, απόλυτος πρωταγωνιστής στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, φέρνει αυτόματα στο νου όλων μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς, που και φέτος  μπορούν να συνδυαστούν με μια καλή πράξη. Ο Μακεδονικός Χαλβάς προσκαλεί όλους τους φίλους του να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. Ένα «κλικ» στο petaxartaeto.gr μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά και να στηρίξει τα βήματα ζωής των γενναίων παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ!

www.petaxartaeto.gr     www.elepap.gr