Η kitkat ruby είναι γεγονός!

H νέα σοκολάτα KitKat Ruby, φτιαγμένη από το νέο είδος σοκολάτας, τη Ruby, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ανακάλυψη τα τελευταία χρόνια, κατέφτασε στην ελληνική αγορά και μας προσφέρει μια δυνατή εμπειρία! Με έντονη φρουτώδη γεύση και υπέροχο χρώμα ροζ που δεν προέρχεται από προσθήκη αρώματος ή χρώματος, αλλά μόνο από το φυσικό καρπό κακάο Ruby, η KitKat Ruby, σε  συνδυασμό με την τραγανή γκοφρέτα της, υπόσχεται να μας χαρίσει ένα απρόσμενο διάλειμμα!

Η σοκολάτα Ruby έρχεται να συμπληρώσει τα τρία είδη σοκολάτας που ήδη γνωρίζουμε: τη μαύρη, τη γάλακτος και τη λευκή και αποτελεί τη μεγαλύτερη ανακάλυψη στη σοκολάτα τα τελευταία 80 χρόνια μετά την ανακάλυψη της λευκής σοκολάτας το 1930 από την Nestlé.

Σε αυτό το σπουδαίο ξεκίνημα το 2018, η KitKat Ruby κυκλοφόρησε σε επιλεγμένες αγορές, με τη νέα σοκολάτα να γίνεται sold out σε διάστημα 30 λεπτών! Πλέον, το πιο απρόσμενο διάλειμμα προσφέρεται από την KitKat Ruby και στο ελληνικό κοινό, που έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μια από τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις που πρώτη η εταιρεία Nestlé αποφάσισε να δημιουργήσει σε ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της.

Στα πλαίσια αυτής της ξεχωριστής γεύσης η Nestlé καλωσόρισε το νέο μέλος της οικογένειας ΚitKat με ένα απρόσμενο event, αντάξιο της ιδιαιτερότητάς του.  Επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς ήταν ο Bas Smit, Global Vice President Marketing της Callebaut, που μίλησε για την ανακάλυψη των κόκκων σοκολάτας Ruby καθώς και για τις ιδιαιτερότητες αυτής της νέας σοκολάτας.

Η Αλεξία Λασκαράτου, υπεύθυνη marketing σοκολάτας της Nestlé δήλωσε: «Αυτό το λανσάρισμα είναι για εμάς μια αφορμή να γιορτάσουμε ξανά τη σοκολάτα, ένα τρόφιμο με περισσότερα από 4.000 χρόνια ιστορίας. Η Nestlé, μέσα από την KitKat, μια από τις πιο αγαπημένες μάρκες σοκολάτας στη χώρα μας, μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε αυτόν το νέο κόσμο γεύσης».

Η Kit Kat Ruby βρίσκεται πλέον σε όλα τα ράφια των μεγαλύτερων αλυσίδων super market και σας καλεί να κάνετε μαζί της το πιο απρόσμενο διάλειμμα για να ταξιδέψετε και εσείς στον νέο κόσμο μυστηρίου και απόλαυσης!