Βιωματικό σεμινάριο γευσιγνωσίας

ΧΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Τα άγρια χόρτα της Κρήτης σε ένα μοναδικό βιωματικό σεμινάριο γευσιγνωσίας από τον Γιώργο Μαυροειδή και την Μυρσίνη Λαμπράκη. “Χορτογνωσία” στο εστιατόριο του Meat & Grill Stories.

Το σεμινάριο μπορεί να αξιοποιηθεί από επαγγελματίες και ερασιτέχνες της κουζίνας. Συνδυασμοί, παντρέματα, μίγματα για χορτόπιτες. Θα ακολουθήσει δείπνο γευσιγνωσίας με σαλάτες, με άγρια χόρτα, χορτόπιτες, κότσι προβατίνας φρικασέ, σφακιανές πίτες με μυζήθρα και θυμαρίσιο μέλι. Κόστος σεμιναρίου 25 ευρώ.     

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 20:00

“Meat & Grill Stories Restaurant” Δεκελείας 88 Νέα Φιλαδέλφεια τηλ: 2102514438