Τα limited edition γιορτινά δώρα της ΑPIVITA

Στην φετινή συλλογή χριστουγεννιάτικων πακέτων, η APIVITA, με τους μοναδικούς γιορτινούς συνδυασμούς και έμπνευση από την κοινωνία της μέλισσας, δείχνει έμπρακτα την αγάπη της για τη φύση και το περιβάλλον, πηγαίνοντας ένα βήμα μπροστά και στις συσκευασίες.

QUEEN BEE Ελαφριάς Υφής ή Πλούσιας Υφής ή Κρέμα Νύχτας

Μια ολοκληρωμένη πρόταση Ολιστικής Αντιγήρανσης που βοηθά αποτελεσματικά στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας από όλα τα σημάδια γήρανσης.

Με την αγορά:  QUEEN BEE Kρέμα Ημέρας Ολιστικής Αντιγήρανσης ελαφριάς υφής για κανονικές/μικτές επιδερμίδες Ή QUEEN BEE Kρέμα Ημέρας Ολιστικής Αντιγήρανσης πλούσιας υφής για ξηρές επιδερμίδες Ή QUEEN BEE Kρέμα Νύχτας Ολιστικής  Αντιγήρανσης για όλους τους τύπους δέρματος, ΔΩΡΟ QUEEN BEE Κρέμα Ματιών Ολιστικής Αντιγήρανσης, σε ένα premium, limited edition νεσεσέρ (οι ποσότητες ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Η συσκευασία πιστοποιημένη με FSC στηρίζει την υπεύθυνη διαχείριση των δασών, εξασφαλίζοντας καλύτερα αποτελέσματα για τον άνθρωπο και τις επιχειρήσεις. Το σύστημα FSC επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές να αναγνωρίζουν, να αγοράζουν και να χρησιμοποιούν ξύλο, χαρτί και άλλα προϊόντα που παράγονται από καλά διαχειριζόμενα δάση και πιστοποιημένες ανακυκλωμένες πηγές, και επιβεβαιώνει ότι τα προϊόντα εξετάζονται με ακρίβεια σε κάθε στάδιο της παραγωγής – από το δάσος έως το ράφι.

Τα τσαντάκια είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια: Το εξωτερικό και το εσωτερικό ύφασμα από τα τσαντάκια είναι φτιαγμένο από 100% ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια (RPET). Για την παραγωγή ενός νεσεσέρ, χρησιμοποιήθηκαν 2-5 μπουκάλια των 500ml.

Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων της APIVITA διατίθεται σε φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, στο The APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6, Κολωνάκι, Αθήνα, καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.