Νέα κρέμα νύχτας Λευκή Πεύκη από την KORRES για επιδερμίδα χωρίς ηλικία

Νέα κρέμα νύχτας Λευκή Πεύκη από την KORRES. Η νύχτα είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας για το δέρμα. Είναι η στιγμή που ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του. Ενισχύεται η διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και η αυξημένη θερμοκρασία του δέρματος ευνοεί τη βέλτιστη απορρόφηση των δραστικών συστατικών. Για το δέρμα μετά την εμμηνόπαυση, ωστόσο, η νύχτα λειτουργεί αντίστροφα. Παρατηρείται έντονη ξηρότητα, καθώς η απώλεια νερού είναι αυξημένη σε ένα δέρμα εύθραυστο, με «αδύναμο» φυσικό ενυδατικό φραγμό, αλλά και με δραματικά μειωμένα λιπίδια. Η νέα κρέμα νύχτας Λευκή Πεύκη με τεχνολογία Meno-Reverse™, βασίζεται σε φυτικής προέλευσης συστατικό εναλλακτικό της ρετινόλης, που στοχεύει αποδεδειγμένα στην ορμονο-εξαρτώμενη γήρανση, χωρίς την ανεπιθύμητη δράση της φωτοευαισθησίας που συνδέεται με τη χρήση της ρετινόλης. Μεταμορφώνει τη νύχτα σε σύμμαχο του μετα-εμμηνοπαυσιακού ευαίσθητου, λεπτού δέρματος, που αποκτά την όψη που είχε πριν την εμμηνόπαυση. Αναπληρώνει τον όγκο και την ενυδάτωση, θρέφοντας το δέρμα και μειώνοντας την εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων. Η συλλογή Λευκή Πεύκη απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες για τις οποίες η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

Η κρέμα νύχτας είναι ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Ενισχυμένη με τεχνολογία Meno-Reverse™, με στοχευμένη δράση αναπλήρωσης όγκου και πυκνότητας, και ένα συστατικό εναλλακτικό της ρετινόλης, μειώνει την εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων και αναπληρώνει την ενυδάτωση του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας, θρέφοντας την εύθραυστη και λεπτή επιδερμίδα. Το εκχύλισμα λευκής πεύκης – παγκόσμια καινοτομία KORRES – ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Η νέα κρέμα νύχτας ενσωματώνει το πιο φιλικό και ταυτόχρονα αποτελεσματικό για το δέρμα μετά την εμμηνόπαυση συστατικό εναλλακτικό της ρετινόλης. Ένα συστατικό φυτικής προέλευσης με αποδεδειγμένα οφέλη συγκεκριμένα για το δέρμα μετά την εμμηνόπαυση – δράση από την οποία απουσιάζει η φωτοευαισθησία. Βασικό ζητούμενο για ένα δέρμα που είναι ήδη εξαιρετικά λεπτό και ευαίσθητο. Το συγκεκριμένο συστατικό γίνεται η comfort zone του εύθραυστου μετα-εμμηνοπαυσιακού δέρματος, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες οπότε και χάνει την όποια άμυνά του, βελτιώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και αναδεικνύοντας τη φωτεινή όψη του προσώπου.