KORRES Mαύρη Πεύκη – Συμμετρία ξανά – Σύσφιγξη + Lifting

Η KORRES εστιάζει στην έννοια της συμμετρίας με την ανανεωμένη συλλογή Μαύρη Πεύκη, τη Νο1 συλλογή της KORRES παγκοσμίως. Η φύση είναι πάντα η αφετηρία για την έρευνα και τη δημιουργία. H συμμετρία είναι βασική αρχή της φύσης – από τα άνθη, τις συστάδες δένδρων και τα κοχύλια έως τους αστερισμούς -, αλλά και συνθήκη αρμονικής ομορφιάς από την αρχαιότητα έως σήμερα. Σαν έμφυτη ανάγκη και υποσυνείδητα συνεχές ζητούμενο, η συμμετρία στο πρόσωπο ορίζει τον τρόπο που καθένας αντιλαμβάνεται τη δική του ομορφιά. Η διατάραξη αυτής της ισορροπίας, καθώς το σχήμα του προσώπου αλλοιώνεται στο χρόνο, μετατρέπει την αναζήτηση της συμμετρίας σε προσωπική υπόθεση.

Η KORRES αποκωδικοποίησε  την συμμετρία, μετά από χρόνια ερευνών. Αυτή η τελειότητα της φύσης, ο τρόπος που αυτή προσαρμόζεται, αμύνεται στο χρόνο, χωρίς ποτέ να προδίδει την αρμονία της, είναι η έμπνευση για τη νέα καλλυντική φόρμουλα που «βιομιμείται» την αρχική συμμετρία του προσώπου και τη φέρνει ξανά. Η αληθινή υπόσχεση είναι η «σμίλευση» του χαλαρού δέρματος, του άτονου προσώπου που έχει χάσει το σχήμα και χαρακτήρα του. Επαναφέρει την εικόνα ζωντάνιας, την ελαστικότητα και την καθαρότητα στις γραμμές του προσώπου, σε όλες τις διαστάσεις, με έμφαση στα ζυγωματικά και στο σαγόνι.

Η νέα Μαύρη Πεύκη με την καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ – complex anti-gravity πεπτιδίου, στοχεύει στην προγερίνη, έναν επιταχυντή γήρανσης, και ενός δραστικού θαλάσσιας βιοτεχνολογίας από τα βάθη παγωμένων ωκεανών – σε συνέργεια με το, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ελληνικό εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης από την Πίνδο – ένα αιωνόβιο δέντρο με ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς – είναι οι βασικοί πυλώνες της φόρμουλας. Η δράση αυτής εστιάζει στη σύσφιγξη, στην ανόρθωση περιγράμματος και στο ορατό lifting. Δράση που αποκαθιστά τη συμμετρία του προσώπου, που επαναφέρει τις «καθαρές» γραμμές του.

Star προϊόν για την επίτευξη της αρμονίας είναι το νέο εξειδικευμένο Serum με ρόλερ μασάζ για στοχευμένη χρήση σε ζυγωματικά, σαγόνι και λαιμό και άμεσο αποτέλεσμα up-lift περιγράμματος. Το v-shape του προσώπου επανέρχεται και μαζί η απόλυτη συμμετρία.

Η νέα συλλογή Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ έχει αναπτυχθεί, ακολουθώντας όλα τα βήματα του πλήρους κύκλου αξιακών επιλογών της KORRES: από την ελληνική γη έως την έρευνα, τη φόρμουλα, το σχεδιασμό και την επαναχρησιμοποίηση κάθε υλικού της άδειας συσκευασίας.

Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™

Serum | Up-Lift Περιγράμματος – Ζυγωματικά + Σαγόνι + Λαιμός

Εξειδικευμένο serum με καινοτόμο ρόλερ μασάζ για άμεση δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και ορατό lifting σε σαγόνι, ζυγωματικά και λαιμό, που επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου. Ενισχυμένο με τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™, ισχυρό σύμπλεγμα δραστικών για σύσφιγξη, ανόρθωση περιγράμματος και επαναφορά του οβάλ σχήματος του προσώπου. Αποτέλεσμα το οποίο ενισχύεται με φυτικά βλαστοκύτταρα από σπόρο goji. Πηγή αντιοξειδωτικών, τα εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων έχουν αποδεδειγμένα την ικανότητα να προάγουν τον υγιή πολλαπλασιασμό των κυττάρων, για ένα σφριγηλό, γεμάτο πρόσωπο, με συμμετρικό σχήμα. Το εκχύλισμα μαύρης πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ενισχύει τον επιδερμικό ιστό, συσφίγγει την επιδερμίδα, την κάνει πιο ανθεκτική και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων.

Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™

Κρέμα Ημέρας | Σύσφιγξη + Lifting – Κανονικές + Μικτές Επιδερμίδες

Μη-λιπαρή κρέμα ημέρας με τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ για στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting. Το εκχύλισμα spilanthes acmella συσφίγγει το δέρμα, ενισχύοντας την αίσθηση άμεσου lifting, καθώς το εκχύλισμα μαύρης πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ενδυναμώνει τον επιδερμικό ιστό, κάνοντας το δέρμα πιο ανθεκτικό και μειώνοντας την εμφάνιση ρυτίδων. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν το φυσικό φραγμό του δέρματος, διατηρώντας τα επίπεδα υγρασίας και άρα τη φρέσκια, γεμάτη όψη. Η επιδερμίδα ανακτά τη χαμένη ενυδάτωση και ελαστικότητά της, η αρχιτεκτονική του προσώπου γίνεται και πάλι εμφανής.

Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™

Κρέμα Ημέρας | Σύσφιγξη + Lifting – Ξηρές + Πολύ Ξηρές Επιδερμίδες

Πλούσια κρέμα ημέρας με τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ για στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting. Το εκχύλισμα spilanthes acmella συσφίγγει το δέρμα, ενισχύοντας την αίσθηση άμεσου lifting, και τα ω-λιπαρά οξέα προσφέρουν βαθιά θρέψη και ενυδάτωση. Το εκχύλισμα μαύρης πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ενισχύει τον επιδερμικό ιστό, συσφίγγει την επιδερμίδα, την κάνει πιο ανθεκτική και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων.