Ενεργός Άνθρακας διορθωτικό μακιγιάζ προσώπου

Με ενεργό άνθρακα τo νέας γενιάς διορθωτικό μακιγιάζ προσώπου της KORRES. Bareskinfeel και διορθωτικό makeup ακούγονται έννοιες αντιφατικές για μία επιδερμίδα με ακμή και ατέλειες. Όταν, όμως, η πραγματική κάλυψη και η πραγματική διάρκεια είναι βασικά ζητούμενα με τη βελούδινη, ματ υφή και το φυσικό τελείωμα να τοποθετούνται στην κορυφή της wish list, τo νέας γενιάς διορθωτικό μακιγιάζ προσώπου της KORRES είναι η go-to σειρά. Η επιδερμίδα με ακμή και ατέλειες γίνεται ένας ομοιόμορφος, φωτεινός «καμβάς», χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Για χρονικό διάστημα έως και 24 ωρών, χωρίς το ανεπιθύμητο mask effect.

Η μαύρη πούδρα του ενεργού άνθρακαφυσικό συστατικό που συμβάλλει στη μείωση της λιπαρότητας και στη ματ υφή– είναι η βάση της νέας συλλογής διορθωτικού μακιγιάζ KORRES. Προϊόντα που απευθύνονται στη λιπαρή επιδερμίδα με ατέλειες και τάση ακμής και με επαγγελματική μαεστρία μειώνουν τη λιπαρότητα, την εμφάνιση των ατελειών και πόρων, χαρίζοντας ματ όψη. Σε αυτό το αποτέλεσμα συνδράμουν και το εκχύλισμα ροδιού, με προέλευση το φρούτο της ροδιάς, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, αλλά και το σαλικυλικό οξύ -συστατικό του foundation- που συμβάλλει στη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος και βελτιώνει την εμφάνιση πόρων και ατελειών μακροπρόθεσμα, για δέρμα λείο και ισορροπημένο, χωρίς «γυαλάδα». Το μείγμα από πούδρες πυριτίου, καολίνης και περλίτη μειώνει ακόμα περισσότερο τη λιπαρότητα, χαρίζει απόλυτη άνεση στην εφαρμογή του προϊόντος -χωρίς να σπάει στις γραμμές-, και ένα μοναδικό softfocus effect. Οι καθαρές χρωστικές εξασφαλίζουν υψηλή χρωματική απόδοση, αγκαλιάζοντας τις ατέλειες με ένα βελούδινο, απαλό κάλυμμα που, όμως, δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και δεν φαίνεται «ξένο» στο πλέον ματ, φρέσκο, φωτεινό πρόσωπο.

Από το Διορθωτικό Foundation με μοναδική τεχνολογία moussetopowder για πλήρη κάλυψη με ένα πέρασμα και το Διορθωτικό Compact Foundation ιδανικό για συνεχή touchups έως το Διορθωτικό Concealer που «διαγράφει» μαύρους κύκλους και την multipurpose Colour-Correcting Παλέτα, αυτό που σίγουρα διορθώνεται, εκτός από τις ατέλειες, είναι η αίσθηση της βάσης-μάσκα σε ένα λιπαρό δέρμα.