Χαλάρωση και θεραπεία σ’ένα διαφορετικό spa στο κέντρο της Αθήνας

Αναζωογόνηση, χαλάρωση και θεραπεία στο Beehive SPA, ένα spa πραγματική κυψέλη! Στον τελευταίο όροφο του Apivita Experience Store στο Κολωνάκι, βρίσκεται το ξεχωριστό Beehive SPA και προσφέρει 13 Ιπποκρατικές θεραπείες στις οποίες αποτυπώνεται μοναδικά η εμπειρία της APIVITA για την ευεργετική επίδραση των πολύτιμων μελισσοκομικών προϊόντων στην αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος. Περιποιήσεις προσώπου όπως η wine elixir antiwrinkle treatment, ισχυρή αντιρυτιδική, συσφιγκτική περιποίηση και το lymphatic drainage treatment, λεμφικό μασάζ προσώπου για αποτοξίνωση και λάμψη, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά και θα δείτε και θα νιώσετε διαφορά αμέσως. Περιποιήσεις σώματος όπως η deep detox body και η πολυτελή αντιγηραντική  Royal Honey, αποτελούν ιδανικό δώρο για τον εαυτό σας και την ευεξία σας. Μπορείτε όμως να κάνετε και ένα πλήρες αναζωογονητικό μασάζ αρωματοθεραπείας, χαλάρωση με το μασάζ πλάτης, ή ένα μασάζ αποτοξινωτικό με αποσυμφορητική δράση κατά της κυτταρίτιδας.

Το Beehive SPA είναι σχεδιασμένο για χαλάρωση. Οι τοίχοι του είναι επενδυμένοι με τμήματα αποσυναρμολογημένων κυψελών και η οροφή  από κρύσταλλο, σε μελί χρώμα και ειδικό φωτισμό για να δημιουργεί στον επισκέπτη την αίσθηση του εσωτερικού μιας κυψέλης.

Τις θεραπείες συνοδεύουν αν το θελήσετε αφεψήματα βιολογικά της εταιρείας, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε και στον πρώτο όροφο, στο καινοτόμο Juice Bee, το πρώτο βιολογικό Juice Bar στην Ελλάδα με πρωτότυπες, φρέσκες, δυναμωτικές και αποτοξινωτικές προτάσεις για όσους επιθυμούν έναν υγιεινό τρόπο διατροφής ή να τονώσουν την καθημερινότητά τους με φυσική ενέργεια. Το juice bar έχει επιμεληθεί προσωπικά η  Σοφία Κουτσιανά, αντιπρόεδρος της Apivita, health coach και yoga teacher και έχει σκοπό να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη και ολιστική πρόταση υγείας, ομορφιάς και αποτοξίνωσης.

Στον τρίτο όροφο βρίσκεται το Nature’s Ηair Studio & Barber Shop, το πρώτο πράσινο κομμωτήριο της Αθήνας, με τα πιο εξελιγμένα φυσικά προϊόντα καλλυντικής περιποίησης των μαλλιών, οικολογικές βαφές, συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό και παραδοσιακές υπηρεσίες ανδρικής φροντίδας στις  δύο παλιές ξύλινες καρέκλες κουρείου.

Ο στόχος του Beehive SPA αλλά και όλου του Apivita Experience Store  στόχο έχει να σας μυήσει σε μια διαφορετική φιλοσοφία ομορφιάς, υγείας και well-being με άξονα το αρχοελληνικό «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

The Apivita Experience Store, Σόλωνος 6, Κολωνάκι, τηλ. 210 3640560. Ωρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10.00-21.00, Σάββατο 10.00-18.00.