Αυτά τα Χριστούγεννα, το Body Shop ζητάει να παίξουμε για την ειρήνη!

Τα Body Shop φέτος, μαζί με τις Χριστουγεννιάτικες γιορτινές σειρές που καταφτάνουν, ζητάει να παίξουμε για την ειρήνη και οργανώνουν την εκστρατεία “Play for peace” και βοηθούν τα παιδιά πρόσφυγες από την Συρία να παίξουν κι αυτά. Είμαστε μαζί τους!

της Μαυρέτας Πολίτη

Tα The Body Shop ενώνουν τις δυνάμεις τους με την International Alert και οργανώνουν μια ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη εκστρατεία. Με κάθε δώρο που αγοράζετε από τις εποχικές σειρές δώρων της The Body Shop, συμβάλετε στην στήριξη για έναν χρόνο του Peace Play Project στον Λίβανο, που παρέχει στα παιδιά πρόσφυγες έναν ασφαλή χώρο για να παίξουν και να θεραπευτούν.

Μέσω του παιχνιδιού, δίνεται στα παιδιά αυτά η δυνατότητα να εξερευνήσουν και να εκφράσουν δύσκολα συναισθήματα, να κατανοήσουν τις εμπειρίες τους και να μάθουν πώς να αλληλεπιδρούν με πιο θετικό τρόπο με τους συνομήλικους αλλά και με τους ενήλικες στη ζωή τους. Οι θεραπευτικές δραστηριότητες θα υλοποιούνται σε ασφαλή κοινοτικά κέντρα, μακριά από το βάρος και τις πιέσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Βοηθάτε  τα παιδιά πρόσφυγες να γίνουν και πάλι παιδιά. Η αποστολή της International Alert είναι να δημιουργήσει έναν κόσμο περισσότερο ειρηνικό. Έναν κόσμο όπου όλοι μπορούν να ζουν με χαρά και ασφάλεια.

Τα Beauty Advent Calendars

Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν, ενώ χαρίζετε δώρα ομορφιάς στον εαυτό σας ή σε κάποιον ξεχωριστό για εσάς, συγχρόνως βοηθάτε ορισμένα από τα πιο ευάλωτα παιδιά στον κόσμο να χαμογελάσουν και πάλι.

Τα  Beauty Advent Calendars με ένα νέα παιχνιδιάρικο τρόπο σας καλούν να παίξετε! Εκτός του ότι είναι γεμάτα με ορισμένα από τα πιο αγαπημένα σας προϊόντα ομορφιάς, περιποίησης για το σώμα και το πρόσωπο, προϊόντα make-up και αξεσουάρ ομορφιάς, τα Advent Calendars κρύβουν πίσω από τις πόρτες τους μερικές ακόμα εκπλήξεις…

Στην beauty έκπληξη της κάθε μέρας, θα ανακαλύψετε μία προτεινόμενη καλή πράξη: από το να χαμογελάσετε στο πρώτο άτομο που θα δείτε, μέχρι το να ανακυκλώσετε τις άδειες συσκευασίες σας, μέσω της δημιουργικής επανάχρησης!

Επισκεφτείτε το κανάλι της The Body Shop στο Youtube: https://goo.gl/UPAmdH για έμπνευση – θα βρείτε περισσότερες από 48 ιδέες και προτάσεις δημιουργικής επανάχρησης για τα πάντα, από ένα Body Butter μέχρι ένα Advent Calendar.

Η διασκέδαση και τα παιχνίδια όμως δεν σταματούν εδώ! Μόλις ανοίξετε το box 25, το Calendar μεταμορφώνεται σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων για να παίξετε ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Ότι πρέπει για να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας ανθρώπους.   Περισσότερες πληροφορίες: thebodyshop.gr/play-for-peace      #PlayForPeace

Φωτογραφία επάνω: 25 DAYS OF GAME-CHANGING ADVENT-URE DELUXE ADVENT CALENDAR  ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 110€ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΞΙΑΣ: 148,50€ –  Ανεβάστε τον πήχη στα δώρα σας με την Deluxe Edition. Δεν περιέχει απλώς όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα… κρύβει και ορισμένες πολυτελείς εκπλήξεις! Από το Matte Lip Liquid μέχρι το Almond Milk & Honey Body Butter, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να νιώθετε πανέτοιμες για party!

 

25 DAYS OF GAME-CHANGING ADVENT-URE ULTIMATE ADVENT CALENDAR  ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 130€  ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΞΙΑΣ: 227€

Ένα extra special beauty advent calendar. Θα ανακαλύψτε μέσα του μία συναρπαστική επιλογή κλασικών προϊόντων της The Body Shop  αλλά και ορισμένα νέα αγαπημένα προϊόντα! Από τη must-have Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask και τις εμβληματικές Vitamin E Day Cream και Night Cream, μέχρι και το Matte Lip Liquid στην best seller απόχρωση.  Θα βγείτε αναμφίβολα κερδισμένες!

 

25 DAYS OF GAME-CHANGING ADVENT-URE ADVENT CALENDAR  ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 90€ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΞΙΑΣ: 133,50€

Το αυθεντικό beauty calendar, που έχει γίνει best-seller, επέστρεψε… και είναι καλύτερο από ποτέ! Περιέχει όλα τα απαραίτητα, από την πιο χαριτωμένη κορδέλα μαλλιών, την Bunny Headband, μέχρι το Camomile Eye Make Up Remover, οπότε θα σας κάνει να νιώθετε υπερτυχερές!

 

24 DAYS OF BEAUTY  ADVENT CALENDAR  ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 70€ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΞΙΑΣ: 101€

24 ημέρες γεμάτες με υπέροχες beauty εκπλήξεις! Το συγκεκριμένο Advent Calendar αποτελεί το ιδανικότερο δώρο για κάποια νέα στην The Body Shop. Είναι γεμάτο με όλα τα άκρως απαραίτητα προϊόντα σε mini συσκευασίες, από το British Rose Body Butter μέχρι την Coconut Hand Cream.