Το Ντεμακιγιάζ δεν είναι πια βαρετό

Κάνετε σωστά το Ντεμακιγιάζ; Φροντίζετε να είναι το δέρμα σας καθαρό πριν πάτε για ύπνο; Ακολουθείτε πιστά τη διαδικασία για ένα καλό καθαρισμό; Αν η απάντηση δεν είναι ένα βροντερό ναι, μην ανησυχείτε γιατί δεν είστε η μόνη.

Η σειρά ντεμακιγιάζ της LOreal Paris FINE FLOWERS, δίνει λύση και προσφέρει απόλαυση στην διαδικασία του ντεμακιγιάζ

H FINE FLOWERS, η 1η σειρά καθαρισμού η οποία είναι εμπνευσμένη από τις καθαριστικές και θρεπτικές ιδιότητες σπάνιων ανθών, υπόσχεται  καθαρή επιδερμίδα απαλλαγμένη από κάθε ίχνος μακιγιάζ. Με ένα ντελικάτο άρωμα και απαλή υφή που θα λατρέψετε, κυριολεκτικά “λιώνει” κάθε ίχνος μακιγιάζ, θρέφοντας της επιδερμίδα, ενώ είναι 2 φορές πιο αποτελεσματική από τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ!

Μεγάλη καθαριστική δράση, ιδανικά για καθημερινή αφαίρεση του μακιγιάζ. Όμορφη επιδερμιδα κάθε μέρα, τόσο εύκολα και απολαυστικά.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΝΘΗ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ & ΓΙΑΣΕΜΙ Τα εκχυλίσματά τους θρέφουν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της απαλή υφή. Για επιδερμίδα καθαρή χωρίς ερεθισμούς!

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ & ΛΩΤΟΣ Τα εκχυλίσματά τους είναι πλούσια σε βιταμίνες, οι οποίες εξισορροπούν την επιδερμίδα. Για επιδερμίδα καθαρή χωρίς ίχνος λιπαρότητας! 

Η ολοκληρωμένη σειρά  FINE FLOWERS για κάθε τύπο δέρματος αποτελείται από:

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΛΟΣΙΟΝ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΚΡΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Η λοσιόν ντεμακιγιάζ με τα πολύτιμα συσταικά που περιέχει, είναι απαραίτητη και δεν πρέπει να παραλείπεται στην καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού της επιδερμίδας, για ένα πολύ βασικό λόγο. Βοηθά σημαντικά στην εύκολη και αποτελεσματική απορρόφηση από το δέρμα, των προϊόντων ενυδάτωσης όπως το serum και η κρέμα. Επιπλέον απομακρύνει τα υπολείμματα του καλλυντικού καθαρισμού, συσφίγγει τους πόρους και τονώνει το δέρμα.

Στο skinexpert.gr μπορείτε να κάνετε το τεστ διάγνωσης της επιδερμίδας σας και μάθετε για τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας αλλά και συμβουλές για τον καθαρισμό, την ενυδάτωση και την αντιγήρανση.