Καινοτόμα αντιηλιακά από την Apivita με σύμπλοκο νεότητας μικροφυκών από τις θάλασσες της Μεσογείου

Η APIVITA λανσάρει τα καινοτόμα αντιηλιακά με το σύμπλοκο 3DPRO ALGAE®, (παγκόσμια καινοτομία της Apivita), που προκύπτει από το συνδυασμό ενός πολυδύναμου μικροφύκους από τα βάθη της Μεσογείου και συγκεκριμένα από τις θάλασσες της Κρήτης, με το πατενταρισμένο εκχύλισμα της πρόπολης.

Το 90% της όψης του γερασμένου δέρματος οφείλεται στη φωτογήρανση. Η χρόνια έκθεση στον ήλιο, χωρίς αντηλιακή προστασία, μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση και ανεπανόρθωτες φθορές στην επιδερμίδα. Μάλιστα, το 80% της UVA ακτινοβολίας, που είναι υπεύθυνη για τη γήρανση του δέρματος, εισχωρεί από τα σύννεφα ή τα τζάμια και φτάνει καθημερινά στην επιδερμίδα μας.

Το σύμπλοκο 3DPRO ALGAE®   διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας κάνοντάς τη να δείχνει πιο νεανική από ποτέ! Η αποτελεσματικότητα του 3D PRO-ALGAE είναι θεαματική, προσφέροντας 90% ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ,  95% ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, 90% ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Η νέα αντηλιακή σειρά APIVITA SUNCARE περιλαμβάνει προϊόντα με έως και 97% φυσικά συστατικά, ενώ τα αντηλιακά φίλτρα, παρέχουν σταθερή προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος προστατεύοντας από τη UVB, UVA και μακρά UVA ακτινοβολία, υπερκαλύπτοντας το ποσοστό προστασίας που συνιστά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τα αντηλιακά APIVITA είναι πολύ ανθεκτικά, στο νερό και εξασφαλίζουν αποτελεσματική δράση ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονης δραστηριότητας στο νερό. Τέλος, είναι υποαλλεργικά, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένα και ελεγμένα δερματολογικά, ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης.

Κάθε αντηλιακό προϊόν APIVITA έχει πολλαπλές δράσεις, λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των αναγκών της επιδερμίδας κατά την έκθεσή της στον ήλιο. Εκτός από την αντηλιακή προστασία, παρέχει ενυδάτωση, αντιοξειδωτική δράση, προστασία από τη φωτογήρανση, αλλά και εξειδικευμένες δράσεις, όπως η δράση κατά των πανάδων, κατά των ρυτίδων και η φροντίδα της λιπαρής επιδερμίδας.

Το σύμπλοκο 3DPRO ALGAE® δημιουργήθηκε μετά από 6 χρόνια έρευνας σε συνεργασία με κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό πρόγραμμα, το “AlgaeCom”, 100 γονίδια που σχετίζονται με τις λειτουργίες του δέρματος, 2 παγκόσμια συνέδρια και διεθνείς δημοσιεύσεις καθώς και in house μελέτη στο βιοχημικό εργαστήριο της APIVITA. Το 3D PRO-ALGAE®, μελετάται και ενσωματώνεται για 1η φορά παγκοσμίως σε καλλυντικές συνθέσεις.

Η νέα σειρά αντηλιακών APIVITA SUNCARE έρχεται να καλύψει την ανάγκη προστασίας της επιδερμίδας από τον ήλιο όλο το χρόνο, με εξειδικευμένα, καινοτόμα, φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα, ιδανικά για κάθε ανάγκη και τύπο δέρματος. Εξιδεικευμένες σειρές για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά και φυσικά την σειρά APIVITA SUNCARE kids & babies για τα μωρά και τα παιδιά.