Επιχείρηση serum αντιγήρανσης και αναδόμησης

Οι οροί αντιγήρανσης, τα αγαπημένα serum αντιγήρανσης, στην υπηρεσία της επιδερμίδας για ολική αναδόμηση, σύσφιξη και λάμψη. Πάντα εφαρμογή πριν την ενυδατική κρέμα ώστε τα ενεργά συστατικά του να εισχωρούν  βαθιά στην καθαρή επιδερμίδα για μάξιμουμ αποτελέσματα.  Κατά την εφορμογή δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα λόγω της υψηλής συγκέντρωσης  ενεργών συστατικών. Σημαντικό όμως ότι δεν αντικαθιστά την ενυδατική κρέμα αλλά συμπληρώνει την δράση της.

της Μαυρέτας Πολίτη

Από την Apivita BEE RADIANT SERUM με βλαστοκύταρα πορτοκαλιού

Ο ορός αντιγήρανσης και λάμψης με βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού και βιταμίνη C από την Apivita, έχει ενισχυμένη σύνθεση που αναπληρώνει την ενέργεια και ενισχύει τη ζωτικότητα των κυττάρων της επιδερμίδας. Τα βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού προλαμβάνουν και μειώνουν τις ρυτίδες και ταυτόχρονα επαναφέρουν τη φυσική λάμψη και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας. Η βιταμίνη C εξασφαλίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο μειώνοντας την ένταση των δυσχρωμιών και προλαμβάνοντας το σχηματισμό τους. Το μύρτιλλο δρα ως φυσικός παράγοντας λεύκανσης και λάμψης ενώ διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων. To Q10 αναπληρώνει τις δεξαμενές οξυγόνου των κυττάρων διατηρώντας την ζωτικότητά τους. Το πολύ χαμηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ προσφέρει ενυδάτωση μέχρι και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και βοηθά στη διατήρηση της πυκνότητας της επιδερμίδας, δεσμεύοντας και σταθεροποιώντας τα αποθέματα νερού στο δέρμα. To λυκοπένιο, το έλαιο ροδιού και οι πολυφαινόλες ελιάς συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής λειτουργίας των κυττάρων, χαρίζοντας υγιή όψη στην επιδερμίδα. Το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει από το οξειδωτικό stress και τις επιθέσεις του περιβάλλοντος. Τα 100% βιολογικά αιθέρια έλαια τριαντάφυλλο, γκρέιπφρουτ, πράσινο μανταρίνι και σαγκουίνι αναζωογονούν, βελτιώνουν τη διάθεση και μειώνουν την ένταση. Η APIVITA έχει αντικαταστήσει το νερό στο BEE RADIANT SERUM με έγχυμα από τους καρπούς άγριας τριανταφυλλιάς από το Νυμφαίο Φλώρινας, για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και ενυδατικές ιδιότητες. ΧΩΡΙΣ parabens, silicones, propylene glycol, butylene glycol, mineral oil, ethanolamines, phthalates, PCM, NM. Στα φαρμακεία.

Από την The Body Shop Roots of Strength Serum

Η The Body Shop πρωτοπορεί με σύμμαχο τη δύναμη της φύσης και παρουσιάζει τη ΝΕΑ, υψηλών επιδόσεων σειρά περιποίησης για σύσφιξη και αναδόμηση της επιδερμίδας, Roots of Strength™ η οποία είναι εμπλουτισμένη με τρεις δραστικές φυτικές ρίζες που συμβάλλουν στην ενίσχυση και αναδόμηση της επιδερμίδας*: ρίζα ginger, ρίζα ginseng και ρίζα ρούσκου. Από την ολοκληρωμένη σειρά Roots of Strength, το FIRMING SHAPING SERUM, ανόρθωσης και σύσφιξης το οποίο περιέχει συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 99%, απλώνεται εύκολα από τον λαιμό μέχρι κάθε σημείο του περιγράμματος του προσώπου, ενισχύοντας και ενυδατώνοντας την επιδερμίδα, που γίνεται ορατά πιο λεία, ελαστική και σφιχτή. ΧΩΡΙΣ MINERAL OIL. ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΦΙΝΗ. ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.

Από την Κορρές Intensive Redensifying ΛΕΥΚΗ ΠΕΥΚΗ Serum

Βελούδινος κρεμώδης ορός ενισχυμένος με εκχύλισμα θαλάσσιου Κρίνου που δρα στοχευμένα σε κηλίδες γήρανσης, αναπλήρωση όγκου και πυκνότητας για τις αυξημένες ανάγκες του δέρματος από την εμμηνόπαυση και μετά. Εμπλουτισμένος με φυσικό δραστικό μείγμα πολυπεπτιδίων και πολυφαινόλες Λευκής Πεύκης, αναπληρώνει τα λιπίδια που φθίνουν με το χρόνο, μειώνει την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων και προσφέρει θρέψη για λεία, άνετη και λαμπερή επιδερμίδα. Η σειρά ΛΕΥΚΗ ΠΕΥΚΗ – Αναπλήρωση όγκου & πυκνότητας, θρέψη, κηλίδες και  βαθιές ρυτίδες  –  για ώριμες επιδερμίδες περιλαμβάνει επίσης: Κρέμα ημέρας και Κρέμα Νύχτας.   Τη σειρά ΛΕΥΚΗ ΠΕΥΚΗ της ΚΟΡΡΕΣ  θα την βρείτε στα Φαρμακεία

Από την Nuxe Nuxuriance Ultra Serum με φυτικά κύτταρα

H Nuxe, πρωτοπόρος στην αντιγήρανση, αποκαλύπτει μια ακόμα επανάσταση: τη Nuxuriance®Ultra. Την πρώτη σειρά ολικής αντιγήρανσης, με εκατομμύρια νέας γενιάς φυτικά σύμπλοκα που προκύπτουν με τον εγκλεισμό ενεργών μορίων από άνθος κρόκου σε φυτικά κύτταρα μπουκαμβίλιας. Αντιμετωπίζει όλα τα σημάδια γήρανσης όπως τις βαθιές ρυτίδες, την χαλάρωση οβάλ, την απώλεια πυκνότητας, την απώλεια λάμψης και ομοιόμορφου χρωματικού τόνου. Για advanced περιποίηση  Nuxuriance Ultra Serum για όλους τους τύπους δέρματος, 30 ml Μπουκάλι με αντλία. Η σειρά περιλαμβάνει ακόμα 5 προϊόντα καθημερινής περιποίησης και 1 μάσκα για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα. Στα  φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών από την εταιρία Pharmathen.